Thuis

Shenzhen Guangyang Zhongkang Technology Co., Ltd.

Bedrijfprofiel

De Technologieco. van Shenzhenguangyang Zhongkang, Ltd in 2007 wordt gevestigd, is een snelle groeiende onderneming, die het produceren en marketing van de machines die van de gezondheidsanalysator integreert. Na jaar-inspanning 10 en ontwikkeling, nu zijn wij één van de belangrijke de Machinefabrikanten en de leveranciers van de gezondheidsanalysator in China geworden. Wij houden altijd een zeer vriendelijke verhouding met vele fabrieken van Voedingsproducten, organisaties van het Gezondheidszorgonderzoek en ziekenhuizen in China, en van hoge reputatie in gezondheidszorg en terugwinningsmarkt in eigen land en internationaal genoten.

 

Onze fabrieksnadruk op de machine van de gezondheidsanalysator zoals de gezondheidsanalysator van 8D LRIS NLS, Matatron NLS, USB Iriscope, huidanalysator, Microcirculatie, de machine van de Groot potentieeltherapie, het Lage Apparaat van de Lasertherapie en etc…. Wij steunen OEM en ODM de dienst. Wij hebben Ce, FC, en medisch apparaatcertificaat voor onze medische producten.

 

Geen kwestie u is professionele Artsen of wil een machine voor huis het gebruiken kopen, kunnen wij aan al uw behoefte voldoen. En onze goederen zijn wijd gebruikt in Laboratorium, het Ziekenhuis, het centrum van de Luxegezondheidszorg, en etc…. Onze goederen zijn beroemd voor hun hoge stabiele kwaliteit en redelijke prijs. Wij kunnen onze producten in diverse soorten ontwerpen volgens klant-specifieke eisen leveren.

 

Wij hebben meer dan 100 OEM producten verstrekken die naar ongeveer 40 landen en gebieden over de hele wereld uitvoerden. om meer professionele dienst aan onze cliënten te verlenen, hadden wij opstelling ons nieuwe verkopend en op de markt brengend centrum, dichtbij de Shenzhen-het Noordenpost op 2013, die voor onze klanten gemakkelijk is te bezoeken.

 

 

GuangYangZhongKang heeft krachtige R&D-teams, verstrekken wij OEM, ODM de dienst, en wij hebben goede samenwerking met IIPA, IPP die de trainingscursus van Iridology, en de trainingscursus van NLS verstrekken.

 

Wij streven naar het verstrekken van de beste machine van de gezondheidsanalysator, en het leveren van een bijdrage tot het gebied van het verhinderen en gezondheidszorg.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Technologieco. van Shenzhenguangyang Zhongkang, Ltd werd opgericht in 2007. Wij zijn een snelle groeiende onderneming, die het produceren en marketing van de machines van de gezondheidsanalysator integreert.

 

Onze hoofdproducten als het volgende:

 

 • De Machine van de gezondheidsanalysator
 • de Gezondheidsanalysator van 8D NLS
 • Metatronnls Jager 4025
 • de Gezondheidsanalysator van 9D NLS
 • USB Iriscope
 • Laser het Helen Apparaat
 • Quantumresonantie Magnetische Analysator
 • Quantumbiofeedback Machine
 • De Camera van Iriscopeiridology
 • Subgezondheidsanalysator
 • De lage Machine van de Lasertherapie
 • Elektrostatische Therapiemachine
 • Het Apparaat van de groot potentieeltherapie
 • De Analysator van het huidwerkingsgebied
 • Microcirculatiemicroscoop
Shenzhen Guangyang Zhongkang Technology Co., Ltd. Shenzhen Guangyang Zhongkang Technology Co., Ltd. Shenzhen Guangyang Zhongkang Technology Co., Ltd. Shenzhen Guangyang Zhongkang Technology Co., Ltd. Shenzhen Guangyang Zhongkang Technology Co., Ltd. Shenzhen Guangyang Zhongkang Technology Co., Ltd. Shenzhen Guangyang Zhongkang Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Importeur

Exporteur

Verkoper

Andere

Merken : SSCH

Aantal werknemers : 30~50

Jaarlijkse omzet : 2000000-50000000

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 80% - 90%

Factory name: Dolma Industry Limited

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit 3D NLS-Gezondheidsanalysator voor verkoop Van goede kwaliteit 3D NLS-Gezondheidsanalysator voor verkoop Van goede kwaliteit 3D NLS-Gezondheidsanalysator voor verkoop Van goede kwaliteit 3D NLS-Gezondheidsanalysator voor verkoop