FAQ voor Photobiomodulation Brain Helmet

August 3, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over FAQ voor Photobiomodulation Brain Helmet

1.You zei uw helm uit 256pcs leds wordt samengesteld, maar kunnen wij 4 PCs geleid licht slechts zien? wat is het probleem?

Ja, gebruiken wij 256pcs 810nm dichtbij infrarood licht voor therapie. Er is 4 PCs-geleid rood, moet het enkel voor lichte indicator u het apparaat tonen werkt. Soms dichtbijgelegen moet infrared nauwelijks van ogen worden gezien, zodat is het rode licht enkel voor instructie, niet voor therapiefunctie. Als u het Infrarode geleide licht wilt zien, kunt u het op donker milieu of mening zetten door uw mobiele telefooncamera.

 

2.The de variatie op intensiteit voor elk van de 2 Kanalen (25%, 50%, 75%, 100%), welk soort variatie is het? Aangezien het infrarood licht is, als de intensiteit van het licht dan verandert zal het niet meer in nanometers zijn; zo, het een kwestie van aantal online leds die is licht in een specifiek ogenblik overbrengen? Ik beteken, als ik 25%-intensiteit gebruik dan slechts 25% van leds licht, bijvoorbeeld trasmitting?

ja hebben wij met twee kanalen op de controledoos, en is de vermogenssturing van 25% aan 100%. de volmacht van 810nm-LEIDEN licht 160mw, is de maximumstroom 0.8mA, en wij hebben controle de bevoegdheid van het LEIDENE licht om ervoor te zorgen dat er geen variatie van de lichte golflengte is. en de maximummacht van leiden op de helm nu is 50MW, en wij controleren de macht door controle de stroom. slechts wanneer de temperatuur van het LEIDENE licht te hoger is, dan zal de golflengte variëren, en het betekent wanneer de stroom over 80MA, de golflengte van LEIDENE wilverandering. en nu is de maximumstroom op de helm voor leiden één over 30MA. me zo maak niet over dat ongerust de macht varieert de nonameterveranderingen.

3.We waren benieuwd waarom de Tijd plaatsend werd geplaatst op maximum 24 minuten, daar om het even welk wetenschappelijk onderzoek is u uw besluit baseerde betreffende of kwam u dat te weten dit de algemene tijd is het apparaat kan steunen? Hebt u bewijsmateriaal van wat de beste timing is? Wij beginnen zeer voorzichtig met 6 minuten en dan 12 minuten maar wij doen dit zonder enige raadso basissen, te vertellen gelieve ons of hebt u wat meer bewijsmateriaal over het.

wij vroegen Professor Gerhard getest onze helm met een NIR-machine, en ik hoop u het rapport van hem reeds hebt ontvangen. hij vertelde ons dat na 20 ononderbroken minuten gebruikend de helm, het zeer heet is. daarom plaatsen wij de Maximumtijd 24 minuten. en ik ben aan Duitsland dit Juni geweest, daar kwam ik Claudio, Hans beiden samen van Brazilië, en zij gebruiken een ECG om de ingevingen te krijgen en het verschil na gebruik het te tonen ongeveer 10 tot 12 minuten, en te vinden dat het effect best is, en ik neem ook dit aan een Bedrijf van DUITSLAND dat een meter heeft om NADH binnen ons weefsel te testen wanneer u een therapie neemt. wij vonden dat na 12 minuten verg, zult u vinden dat NADH daalt. en meer dan 12 minuten is de veranderingen niet duidelijk. omdat na 12 minuten, de temperatuur binnen de helm steeg. zo nadat wij terug van Duitsland zijn hebben wij onze vorm gewijzigd, en gezet sommige hiaten op het kristaldeel van de helm, wanneer de mensen macht inschakelen, zal de temperatuur niet meer dan 40 graden.

 

4. Wordt de helm elektrisch beschermd? Wij moeten of hebt u een veiligheidscertificatie of iets in die aard, in orde weten zeker te zijn dat de personen die deze procedure ondergaan nooit ooit elektroschokken of gelijkaardig iets zullen ervaren.

Ja, wordt de gehele helm elektrisch beschermd, zoals allen ABS materiaal zijn. wij krijgen het Ce-certificaat reeds voor deze helm, zal ik het aan u geven, is er geen macht direct verbindt aan ons lichaam, en het inputvoltage is 5V, is het met geringer voltage, zult u het het testen rapport en Ce-het veiligheidscertificaat in de gehechtheid vinden.

 

5.We zijn zeer betrokken over hygieyesne van de helm. Aangezien de helm door verschillende mensen, na andere zal worden gedragen, waren wij benieuwd of zou het possibile zijn om op het hoofd van het onderwerp één of andere soort document GLB te zetten. Denkt u het licht door dit soort materiaal zal overgaan of u misschien kent wat specifiek materiaal dat toelaat dat het licht worden uitgespreid zonder hindernissen?

Dit is een goede vraag, kunt u alcoholkatoen gebruiken om het kristaldeel schoon te maken, is het zeer veilig. omdat om het even welk van document hindernissen voor het licht zullen zijn. beste is silicium, maar om een silicium te maken is GLB duur, en als u slechts eens gebruikt, dan werpt weg het.

 

6. hoe vaak gebruikt een persoon de helm?

Voor chronische ziekten op lange termijn, zoals degeneratieve ziekten, is de geadviseerde cursus van behandeling 3-6 maanden.
Voor symptomen op korte termijn, zoals schok, migraine, depressie, enz., is de geadviseerde cursus van behandeling 1-3 maanden.
Volgens de strengheid van de symptomen van de patiënt, gebruik 4-6 keer per week, 1-2 keer per dag. Aan het begin van de behandeling, wordt het geadviseerd om de patiënt een proces van aanpassing te geven. Ongeveer kunnen de de machtsintensiteit en tijd, u van 25%, 12 minuten beginnen. Verhoog stap voor stap geleidelijk aan de de machtsintensiteit en tijd. Na een adapationperiode, kunt u intensiteit 75-100% 24-30 minuten gebruiken.

 

7.What is de impulsfrequentie voor de helm?

De impulsfrequentie is van 1-20000Hz, Verschillende impulsfrequentie voor verschillend soort hersenenwanorde.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Michael Liu
Tel. : +86-13631598551
Fax : 86-755-29500529
Resterend aantal tekens(20/3000)