Wat is Neurofeedback?

July 14, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Wat is Neurofeedback?

Neurofeedback is het proces om te meten en te analyseren hoe onze hersenen functioneren.


Onze hersenen zijn samengesteld uit 100 miljard cellen genoemd neuronen. Deze neuronen communiceren met elkaar door het elektro en chemische signaleren om ons te helpen, de woorden op deze pagina denken voelen en lezen. Neurofeedback gebruikt Elektro-encefalografie (EEG) om deze elektroactiviteit te meten en het voltage van onze ingevingen te meten.

 

Tijdens de procedure, worden de kleine elektroden geplaatst op scalp van een patiënt die brainwave activiteit kan registreren.

 

De brainwavesignalen worden dan vergroot en kunnen voor observatie en interpretatie door specially-trained werkers uit de gezondheidszorg worden getoond. Een EEG is een veilige niet-invasieve procedure, wordt niets geleid in de hersenen, is dit zuiver een meettechniek, veel hetzelfde als een elektrocardiogram.

 

Neurofeedback de opleiding gebruikt de EEGinformatie om een ander die computerprogramma te controleren dat de signalen volgens een protocol interpreteert door neurotherapist wordt ontworpen die terugkoppelt of ‚beloningen‘ verstrekt wanneer de specifieke patronen van hersenenactiviteit worden geremd of verhoogd.

Neurofeedback is getoond om positief cognitief, motor en gedragsuitdagingen te beïnvloeden die kinderen en volwassenen beïnvloeden.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Michael Liu
Tel. : +86-13631598551
Fax : 86-755-29500529
Resterend aantal tekens(20/3000)