products

Dichtbij de Infrarode Helm van 24mW/cm2 Photobiomodulation

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: SSCH
Certificering: CE
Modelnummer: GY-PDT1
Min. bestelaantal: 1
Prijs: negotiable
Verpakking Details: 1pcs/box
Levertijd: 3-7work dagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram, Paypal
Levering vermogen: 1000
Gedetailleerde informatie
Productnaam:: de therapiemachine van bloedphotobiomodulation Functie 1: Behandel Ischemische slag, Traumatische hersenenverwonding,
LEIDENE hoeveelheid:: 256pcs Macht 1:: 60 mw per leiden, bedraagt 15 W
Certificaat:: Ce Kleur:: Wit
Functie 2:: De ziekte van Alzheimer, diseas van Parkinson Golflengte:: 810 NM
Macht 2:: 24 mW/cm2 OEM:: Gesteund
Hoog licht:

Near Infrared Photobiomodulation Helmet

,

24mW/Cm2 Photobiomodulation Helmet

,

15W Brain Photobiomodulation Machine


Productomschrijving

Transcranial Pbm dichtbij Infrarood Brain Treatment Photobiomodulation Therapy Helmet

 

 

Wat is PBM Photobiomodulation?

Photobiomodulation (PBM) beschrijft het gebruik van rood of near-infrared licht, weefsel te bevorderen, te helen te regenereren en te beschermen dat of is verwond, gedegenereerd, of anders om te sterven in gevaar is. Één van de orgaansystemen van het menselijke lichaam dat voor het leven noodzakelijkst is, en waarvan het optimale functioneren over door mensdom in het algemeen het meest ongerust gemaakt is, de hersenen is.

De hersenen lijden aan vele verschillende wanorde die in drie brede groeperingen kan worden geclassificeerd: traumatische gebeurtenissen (slag, traumatische hersenenverwonding, en globale ischemie), degeneratieve ziekten (zwakzinnigheid, Alzheimer en Parkinson), en psychiatrische wanorde (de depressie, bezorgdheid, post traumatische spanningswanorde). Er is wat bewijsmateriaal dat al deze schijnbaar diverse voorwaarden voordelig kunnen worden beïnvloed door licht op het hoofd toe te passen. Er is zelfs de mogelijkheid dat PBM voor cognitieve verhoging in normale gezonde mensen zou kunnen worden gebruikt. In deze transcranial toepassing van PBM (tPBM), wordt near-infrared licht (van NIR) vaak toegepast op het voorhoofd wegens de betere penetratie.

 

Principe
Dichtbij de Infrarode Helm van 24mW/cm2 Photobiomodulation 0
Dichtbij de Infrarode Helm van 24mW/cm2 Photobiomodulation 1

Cytochrome C de oxydase (CCO, ook als complexe IV wordt bekend) is een specifieke structuur in mitochondria die als fotonreceptor DIENST DOET en zo PBM effect.PBM verhindert ademhalingsremming (en vermindert navenant energieopslag) in spanningscellen door salpeter (NO) te isoleren oxyde en de verschuiving van zuurstof in cytochrome C oxydase om te keren die speelt. Dit brengt transcriptiefactoren teweeg die de niveaus van de genuitdrukking veranderen. De band van salpeter (NO) oxyde aan koper (of heme) centra in de mitochondrial cytochrome C oxydase (CCO) remt celademhaling. Maar cytochrome C de oxydase, die het rode of near-infrared licht (van NIR) absorbeert, scheidt salpeteroxyde, herstellend zuurstof, stijgende cellulaire ademhaling, en het vormen van adenosine trifosfaat (ATP). Dit brengt een cascade van intracellular reacties teweeg die salpeteroxyde, reactieve zuurstofspecies (ROS) impliceren, en cyclisch adenosine fosfaat (kamp) die gunstige gevolgen van PBM veroorzaken.

 

py/therapiemachine/

Wat is Photobiomodulation (PBM-Therapie)?

Photobiomodulation (PBM-Therapie) eerder als Lage Lasertherapie wordt bekend (LLLT) is de toepassing van rood en dichtbijgelegen infrarood licht over verwondingen of letsels om het gekronkelde en zachte weefsel helen te verbeteren, ontsteking te verminderen en hulp voor zowel scherpe als chronische pijn te geven die. Eerst ontwikkeld in 1967, wordt het nu algemeen bedoeld als PBM.

 

Photobiomodulation wordt gebruikt: de snelheid, de kwaliteit en de treksterkte van weefselreparatie te verhogen; ontsteking op te lossen en pijn (analgesie) te verlichten.

Het rode en dichtbijgelegen infrarode die licht (600nm-1000nm) algemeen in PBM wordt gebruikt kan door laser of hoge intensiteit LEDs worden veroorzaakt. De intensiteit van PBM-lasers en led's is niet hoog als een chirurgische laser. Er is geen het verwarmen effect.

 

De gevolgen van PBM zijn fotochemisch (als fotosynthese in installaties). Wanneer de correcte intensiteit en behandelingstijden worden gebruikt, vermindert het rode en dichtbijgelegen infrarode licht oxydatieve spanning en verhoogt ATP. Dit verbetert celmetabolisme en vermindert ontsteking. Deze gevolgen kunnen met impulsen worden verbeterd nochtans wanneer de analgesie wordt vereist er een tweede mechanisme is dat het best werkt wanneer een sterke ononderbroken straal wordt toegepast.

 

PBM-de apparaten leveren typisch 10mW - 500mW (0,01 - > 0,01 Watts). De machtsdichtheid strekt zich typisch van 0.005W/Cm ² uit - > 5 W/Cm ².

PBM wordt algemeen gebruikt voor zachte weefselverwondingen, gezamenlijke voorwaarden, neuropathische pijn, niet-heelt been en drukzweren.

Dichtbij de Infrarode Helm van 24mW/cm2 Photobiomodulation 2

Vergeleken met andere therapiemethode, zoals drugs, is de lichte therapie de veiligste en geen bijwerkingenmanier voor behandeling.
De lichte therapie werd lange tijd gekend op medisch gebied, vooral voor het rode licht en infrared.
Al onze cliënten voelen goede geest en comfortabel na het gebruiken.
Onze apparatenwerken met 810nm-infrared, het kunnen zich door de schedel in de hersenen uitbreiden, aanbiedt een unieke serie van neurologische voordelen. Het wordt gewoonlijk gebruikt voor het behandelen van metastatische letsels in diepe weefsels evenals in beenderen. En ook wordt gebruikt voor de weergave van de kankercel, evenals het doorgeven de vernietiging van de tumorcel de opsporing en.

1.The 810 NM-golflengte heeft de capaciteit om zich door de schedel tot de hersenen uit te breiden die, die terugwinning van traumatische hersenenverwonding bevorderen en zenuwschade verminderen op lange termijn.
2.810nm de golflengte kan patiënten met strenge depressie en bezorgdheid helpen
3. NIR-het licht wordt geabsorbeerd door cytochrome C oxydase in mitochondria.
4. Verhoogde bloedstroom, energie, neuroprotection en minder ontsteking.
5. behandelen traumatische (slag, TBI), neurodegenerative en psychiatrische ziekten.

Wat is Photobiomodulation-Therapie (PBMT)?

De Photobiomodulationtherapie (PBMT) is de beste technische termijn voor Lage Lasertherapie (LLLT).

Het is een lichte therapie die lasers of LEDs gebruiken om weefselreparatie te verbeteren, pijn en ontsteking verminderen waar de straal wordt toegepast. Gewoonlijk toegepast door een arts, een therapeut of een technicus, vergen de behandelingen ongeveer 10 minuten en zouden twee of meer keer per week moeten worden toegepast.

 

Photobiomodulation is gebruikt vele jaren op sportblessures, jichtige verbindingen, neuropathische pijnsyndromen, rug en halspijn. Meer dan 700 willekeurig verdeelde klinische proeven zijn gepubliceerd op Photobiomodulation, waarvan de helft op pijn zijn.

 

 

Brain Photobiomodulation Machine

Brain Photobiomodulation Machine is een therapeutisch die instrument op het principe van photobiomodulation wordt gebaseerd. Het heeft een goed therapeutisch effect op traumatische gebeurtenissen (slag, traumatische hersenenverwonding, en globale ischemie), degeneratieve ziekten (zwakzinnigheid, Alzheimer en Parkinson), en psychiatrische wanorde (de depressie, bezorgdheid, post traumatische spanningswanorde)

 

 

Wat is Photobiomodulation?

Photobiomodulation (PBM) beschrijft het gebruik van rood of near-infrared licht, weefsel te bevorderen, te helen te regenereren en te beschermen dat of is verwond, gedegenereerd, of anders om te sterven in gevaar is. Één van de orgaansystemen van het menselijke lichaam dat voor het leven noodzakelijkst is, en waarvan het optimale functioneren over door mensdom in het algemeen het meest ongerust gemaakt is, de hersenen is. De hersenen lijden aan vele verschillende wanorde die in drie brede groeperingen kan worden geclassificeerd: traumatische gebeurtenissen (slag, traumatische hersenenverwonding, en globale ischemie), degeneratieve ziekten (zwakzinnigheid, Alzheimer en Parkinson), en psychiatrische wanorde (de depressie, bezorgdheid, post traumatische spanningswanorde). Er is wat bewijsmateriaal dat al deze schijnbaar diverse voorwaarden voordelig kunnen worden beïnvloed door licht op het hoofd toe te passen. Er is zelfs de mogelijkheid dat PBM voor cognitieve verhoging in normale gezonde mensen zou kunnen worden gebruikt. In deze transcranial toepassing van PBM (tPBM), wordt near-infrared licht (van NIR) vaak toegepast op het voorhoofd wegens de betere penetratie (geen haar, langere golflengte).

 

 

Hoofdfunctie

  • NIR-het licht kan het hoofd doordringen en de hersenen bereiken.
  • NIR wordt geabsorbeerd door cytochrome c oxydase in mitochondria.
  • De ionenkanalen hitte-met poorten spelen ook een rol.
  • Verhoogde bloedstroom, energie, neuroprotection, minder ontsteking, hersenenreparatie.
  • Kan traumatische (slag, TBI), neurodegenerative en psychiatrische ziekten behandelen.

Specificaties

Naam Brain Photobiomodulation Machine
Model GY-PDT1
LEIDENE Golflengte 810 NM
Geleide Hoeveelheid 256pcs
Macht (totale helm) 15 W
Macht (leiden één) 60 mw
Macht 24 mW/cm2
Certificaat CE, FDA
OEM Steun
Kleur Wit/Zwarte
Optietijd 6-12-18-24-30 minuten

 

Inleiding

Photobiomodulation (PBM) beschrijft het gebruik van rood of near-infrared licht, weefsel te bevorderen, te helen te regenereren en te beschermen dat of is verwond, gedegenereerd, of anders om te sterven in gevaar is. Één van de orgaansystemen van het menselijke lichaam dat voor het leven noodzakelijkst is, en waarvan het optimale functioneren over door mensdom in het algemeen het meest ongerust gemaakt is, de hersenen is.

De hersenen lijden aan vele verschillende wanorde die in drie brede groeperingen kan worden geclassificeerd: traumatische gebeurtenissen (slag, traumatische hersenenverwonding, en globale ischemie), degeneratieve ziekten (zwakzinnigheid, Alzheimer en Parkinson), en psychiatrische wanorde (de depressie, bezorgdheid, post traumatische spanningswanorde). Er is wat bewijsmateriaal dat al deze schijnbaar diverse voorwaarden voordelig kunnen worden beïnvloed door licht op het hoofd toe te passen. Er is zelfs de mogelijkheid dat PBM voor cognitieve verhoging in normale gezonde mensen zou kunnen worden gebruikt.

In deze transcranial toepassing van PBM (tPBM), wordt near-infrared licht (van NIR) vaak toegepast op het voorhoofd wegens de betere penetratie (geen haar, langere golflengte).

PBM-therapie werd meer dan 50 jaar geleden ontwikkeld; nochtans, zijn er nog geen gemeenschappelijke overeenstemming over de parameters en protocollen voor zijn klinische toepassing. Sommige onderzoeksteams hebben het gebruik met een machtsdichtheid van minder dan 100 mW/cm2 en een energiedichtheid van 4 tot 10 J/cm2 [11] geadviseerd. Anderen groeperen zich adviseren zo veel zoals 50 J/cm2 aan de weefseloppervlakte [11]. De parameters zoals golflengte, energie, vloeiendheid, macht, irradiance, impulswijze, behandelingsduur, en herhalingstarief kunnen in een brede waaier worden toegepast. Onze huidige voorlopige resultaten toonden een duidelijke reactie van hersenrso2 met betrekking tot de LEIDENE stimulatie. Nochtans, moet men vermelden dat de beduidend verhoogde temperatuur, en deze gevolgen in verdere studies moeten in detail worden in acht genomen. Er is ook het feit dat de ondoeltreffende studies in cellen met hoge mitochondrial activiteit vaker aan overdosering dan toe te schrijven schijnen te zijn aan onder-doseert [11]. Daarom zijn de klinische studies betreffende de optimale stimulatiedosissen noodzakelijk.

 

Aanwijzingen

1. Traumatische gebeurtenissen (slag, traumatische hersenenverwonding, en globale ischemie).

2. Degeneratieve ziekten (zwakzinnigheid, Alzheimer en Parkinson).

3. Psychiatrische wanorde (de depressie, bezorgdheid, post traumatische spanningswanorde).

 

Contra-indicatie

1. Vermijd directe blootstelling aan de ogen, de buik van zwangere vrouwen, melanoma, bruine vlekken.

2. Taboe patiënten met vroege en middenstadium kwaadaardige tumors.

3. Contra-indicaties aan patiënten met scherpe het aftappen wanorde.

 

Wat is Brain Injury?

Brain Injury is de „veelvoudige onbekwaamheden die die van schade aan de hersenen het gevolg zijn na geboorte worden verworven. Het resulteert in verslechtering in het cognitieve, fysieke, emotionele of onafhankelijke functioneren. Het kan als resultaat van ongevallen, slag, hersenentumors, besmetting, vergiftiging, gebrek aan zuurstof, degeneratieve neurologische ziekte enz.“ zijn


De Nationale Communautaire de DienstenData dictionary (Australisch Instituut van Gezondheid en Welzijn, Canberra, 2012)

Dichtbij de Infrarode Helm van 24mW/cm2 Photobiomodulation 3Dichtbij de Infrarode Helm van 24mW/cm2 Photobiomodulation 4

 

 

Gemeenschappelijke Oorzaken van Brain Injury

 

Ongevallen/Trauma
Traumatisch Brain Injury komt voor als resultaat van één of andere externe kracht die op de hersenen worden toegepast.


Slag
De slag komt gewoonlijk voor als resultaat van een bloeding of een stagnatie aan het bloedvat dat bloed aan de diverse gebieden van de hersenen levert.


Tumor
De tumors veroorzaken schade aan het omringende hersenenweefsel en de structuren aangezien zij binnen de hersenen groeien.


Besmetting
De bacteriële of virale besmettingen kunnen tot een ontsteking van de hersenen het behandelen (meningitis) of het hersenenweefsel zelf (hersenontsteking) leiden.


Het vergiftigen/Toxine
De alcohol doet dienst als toxine en het misbruik op lange termijn van alcohol kan schade aan hersenenweefsel veroorzaken.


Hypoxia/Zuurstofgebrek
De hypoxia/het zuurstofgebrek verwijzen naar verminderd of, volledig, het tegenhouden van de stroom van zuurstof aan de hersenen die tot verwonding aan hersenenweefsel leiden. Kan door overdosissen, het ontbroken hangen worden veroorzaakt, of verdrinking naderen.

 

Degeneratieve Neurologische Ziekten
De voorwaarden met inbegrip van de Ziekte van Huntington, Ziekte van Parkinson, en de Ziekte van Alzheimer worden veroorzaakt door abnormale veranderingen in de gebieden van hersenencellen in het bijzonder van de hersenen.

 

Ongeveer Brain Injury

 

De onbekwaamheid genoemd hersenenverwonding – soms genoemd verworven hersenenverwonding, of „ABI“ – verwijst naar om het even welke schade aan de hersenen die na geboorte voorkomen. Die schade kan door een ongeval of een trauma, door een slag, door een hersenenbesmetting, door alcohol of ander druggebruik of door ziekten van de hersenen zoals Ziekte van Parkinson worden veroorzaakt.

 

De hersenenverwonding is gemeenschappelijk. Volgens de Australische Dienst van Statistieken, hebben meer dan 700.000 Australiërs dagelijks een hersenenverwonding, met „activiteitenbeperkingen“ en „participatiebeperkingen“. Drie in elke vier van deze mensen zijn op de leeftijd van 65 of jonger. Wel twee uit elke drie hun hersenenverwonding vóór de leeftijd van 25 verwierven. Drie kwart mensen met een hersenenverwonding is mensen.

 

 

 

Wat is de Hersenen?

De hersenen zijn het controlemechanisme van de de essentiële functies van het lichaam bewegingen en, zoals ademhaling en bloeddruk, en ook onze gevoel, gedachten, en geloven.

 

De hersenen worden samengesteld uit miljarden zenuwcellen die informatie gebruikend een combinatie van elektro en chemische activiteit doorgeven.

Zijn zachte, gelatine-achtige massa wordt beschermd binnen de schedel door cerebro-spinale vloeistof. Deze vloeistof geeft rond de hersenen en door een reeks holten in de hersenen genoemd door ventrikels.

De hersenen zijn verdeeld in een aantal delen, die samenwerken. Meer deze delen worden gecoördineerd en in overeenstemming met elkaar, beter het algemene functioneren van de hersenen.

De hersenschors is het grootste deel van de hersenen, en is verdeeld in twee hemisferen, de linkerzijde en het recht.

 

De Hemisferen van de Hersenen

De linkerhemisfeer controleert hoofdzakelijk toespraak en taal (het spreken, begrip, lezing, en het schrijven).
De juiste hemisfeer controleert hoofdzakelijk visuele waarneming en de interpretatie van nonverbal informatie, zoals het begrip van gelaatsuitdrukkingen en gedrag.

 

Dichtbij de Infrarode Helm van 24mW/cm2 Photobiomodulation 5

 

De Kwabben van de Hersenen

 

De hersenen zijn verdeeld in een aantal delen, of „kwabben“, die samenwerken. Wanneer de kwabben van de hersenen en „in wijsje“ met elkaar worden gecoördineerd, beter functioneren de hersenen.

 

Dichtbij de Infrarode Helm van 24mW/cm2 Photobiomodulation 6

 

Frontale Kwab

 

De frontale kwab is betrokken bij oplossen van problemen, planning, die oordelen, samenvatting maken die denken regelen en hoe de mensen op hun emoties en impulsen handelen.


Het gebied naar de rug van de frontale kwab, genoemd de motorstrook, helpt om beweging te controleren. In de linkerhemisfeer, controleert de motorstrook beweging van de rechterkant van het lichaam; in de juiste hemisfeer, controleert het beweging van de linkerkant van het lichaam.

 

Dichtbij de Infrarode Helm van 24mW/cm2 Photobiomodulation 7

 

Tijdelijke Kwab

 

De tijdelijke kwab is betrokken bij het ontvangen van en de verwerking van auditieve informatie zoals muziek en toespraak. Het helpt ook om taalbegrip, visuele waarneming, geheugen, en het leren te controleren. De tijdelijke kwab bevat gebieden die persoonlijkheid, emoties en seksueel gedrag controleren.

 

Dichtbij de Infrarode Helm van 24mW/cm2 Photobiomodulation 8

 

Wandkwab

 

De wandsensatie van kwabcontroles en het lichaamsstandpunt, evenals toestaand ons om tijd te begrijpen, erkennen voorwerpen, en beoordelen de positie van voorwerpen rond ons.

 

Dichtbij de Infrarode Helm van 24mW/cm2 Photobiomodulation 9

 

Occipital Kwab

 

De occipital kwab ontvangt en interpreteert visuele informatie over kleur, grootte, vorm, en afstand.

Dichtbij de Infrarode Helm van 24mW/cm2 Photobiomodulation 10

Contactgegevens
lucy