De Behandelingen van de Photobiomodulationhelm voor de Ziekte van Alzheimer van Parkinson
1
MOQ
negotiable
Prijs
Photobiomodulation Helmet Treatments for Parkinson’s Alzheimer’s Disease
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: SSCH
Certificering: CE
Modelnummer: GY-PDT1
Hoog licht:

Dichtbij Infrarode Photobiomodulation-Helm

,

de Helm van 24mW/Cm2 Photobiomodulation

,

15W Brain Photobiomodulation Machine

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: 1pcs/box
Levertijd: 3-7work dagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram, Paypal
Levering vermogen: 1000
Specificaties
productnaam:: de therapiemachine van bloedphotobiomodulation
Functie 1: Behandel Ischemische slag, Traumatische hersenenverwonding,
LEIDENE hoeveelheid:: 256pcs
Macht 1:: 60 mw per leiden, bedraagt 15 W
Certificaat:: Ce
Kleur:: Wit
Functie 2:: De ziekte van Alzheimer, diseas van Parkinson
Golflengte:: 810 NM
Macht 2:: 24 mW/cm2
OEM:: Gesteund
Productomschrijving

Transcranial Pbm dichtbij Infrarood Brain Treatment Photobiomodulation Therapy Helmet

 

FAQ van Photobiomodulation-Therapiehelm:

Hoe vaak gebruikt een persoon de helm?
Voor chronische ziekten op lange termijn, zoals degeneratieve ziekten, is de geadviseerde cursus van behandeling 3-6 maanden.
Voor symptomen op korte termijn, zoals schok, migraine, depressie, enz., is de geadviseerde cursus van behandeling 1-3 maanden.
Volgens de strengheid van de symptomen van de patiënt, gebruik 4-6 keer per week, 1-2 keer per dag. Aan het begin van de behandeling, wordt het geadviseerd om de patiënt een proces van aanpassing te geven. Ongeveer kunnen de de machtsintensiteit en tijd, u van 25%, 12 minuten beginnen. Verhoog stap voor stap geleidelijk aan de de machtsintensiteit en tijd. Na adapation kan een periode, intensiteit 75-100% 24-30 minuten gebruiken.

Hoe snak om de tijdopnemer te plaatsen?
U kunt 6 minuten – 12 minuten kiezen – 18 minuten – 24 minuten – 30 minuten

Is uw infrarode LEDs dichtbijgelegen infrarood?
Ons model is dichtbij infrared met 810nm.

Waarom gebruikt u een mengeling van rode leiden en infrarode leiden? Waarom zijn zij rood?
Wij gebruiken 256pcs dichtbij infrarood licht voor therapie. Er is 4 die PCs-rood voor instructie wordt geleid, u het apparaat werkt tonen. Soms dichtbijgelegen infrared nauwelijks is van ogen worden gezien, zodat het rode licht enkel voor instructie, niet voor therapiefunctie.

Hebt u geconstateerd dat uw machine de hersenen kan eigenlijk doordringen?
Ja, hebben wij heel wat onderzoek om dit thoery te bewijzen die 810nm-het licht Brian kan doordringen.

Hoe diep u uw die machines gezien hebt worden getest om door de hersenen te doordringen?
Het 810nm-licht kan onze schedel en werken aangaande zenuwcel doordringen, en er is Cytochrome C Oxydase binnen Mitochondria van de cel, om de celuitvoerbaarheid te bevorderen.

Welke frequentie?
Voor het knoopmodel, is de frequentie 40Hz, voor het touch screenmodel, is de frequentie regelbare 1-20,000 Herz.

De Behandelingen van de Photobiomodulationhelm voor de Ziekte van Alzheimer van Parkinson 0 De Behandelingen van de Photobiomodulationhelm voor de Ziekte van Alzheimer van Parkinson 1

Inleiding
Photobiomodulation (PBM) beschrijft het gebruik van rood of near-infrared licht, weefsel te bevorderen, te helen te regenereren en te beschermen dat of is verwond, gedegenereerd, of anders om te sterven in gevaar is. Één van de orgaansystemen van het menselijke lichaam dat voor het leven noodzakelijkst is, en waarvan het optimale functioneren over door mensdom in het algemeen het meest ongerust gemaakt is, de hersenen is.
De hersenen lijden aan vele verschillende wanorde die in drie brede groeperingen kan worden geclassificeerd: traumatische gebeurtenissen (slag, traumatische hersenenverwonding, en globale ischemie), degeneratieve ziekten (zwakzinnigheid, Alzheimer en Parkinson), en psychiatrische wanorde (de depressie, bezorgdheid, post traumatische spanningswanorde). Er is wat bewijsmateriaal dat al deze schijnbaar diverse voorwaarden voordelig kunnen worden beïnvloed door licht op het hoofd toe te passen. Er is zelfs de mogelijkheid dat PBM voor cognitieve verhoging in normale gezonde mensen zou kunnen worden gebruikt.
In deze transcranial toepassing van PBM (tPBM), wordt near-infrared licht (van NIR) vaak toegepast op het voorhoofd wegens de betere penetratie (geen haar, langere golflengte).
PBM-therapie werd meer dan 50 jaar geleden ontwikkeld; nochtans, zijn er nog geen gemeenschappelijke overeenstemming over de parameters en protocollen voor zijn klinische toepassing. Sommige onderzoeksteams hebben het gebruik met een machtsdichtheid van minder dan 100 mW/cm2 en een energiedichtheid van 4 tot 10 J/cm2 [11] geadviseerd. Anderen groeperen zich adviseren zo veel zoals 50 J/cm2 aan de weefseloppervlakte [11]. De parameters zoals golflengte, energie, vloeiendheid, macht, irradiance, impulswijze, behandelingsduur, en herhalingstarief kunnen in een brede waaier worden toegepast. Onze huidige voorlopige resultaten toonden een duidelijke reactie van hersenrso2 met betrekking tot de LEIDENE stimulatie. Nochtans, moet men vermelden dat de beduidend verhoogde temperatuur, en deze gevolgen in verdere studies moeten in detail worden in acht genomen. Er is ook het feit dat de ondoeltreffende studies in cellen met hoge mitochondrial activiteit vaker aan overdosering dan toe te schrijven schijnen te zijn aan onder-doseert [11]. Daarom zijn de klinische studies betreffende de optimale stimulatiedosissen noodzakelijk.

Stel Verschillende Frequenties voor Verschillende soorten Ziekten voor

Ziekte Behandelingstijd Behandelingsfrequentie
Hersenarteriosclerose Ontoereikend, bloedlevering aan de hersenen 30 minuten 50 Herz
Hersenenatrophy 30 minuten 40-50 Herz
De ziekte van Alzheimer (ADVERTENTIE) 30 minuten 50 Herz
Kinderen met autisme 30 minuten 10-30 Herz
Hersentrombose, Herseninfarct 30 minuten 50 Herz
Lacunar infarct 30 minuten 50 Herz
Terugwinning van traumatische hersenenverwonding na verrichting 30 minuten 30 Herz
De afschrijvingstermijn na hersenvergiftiging 30 minuten 30-50 Herz
Kinderen met hersenverlamming 20-30 minuten 5-15 Herz
Ziekte van Parkinson 30 minuten 30-50 Herz
Depressie 20-30 minuten 50 Herz
Geestelijke wanorde 20-30 minuten 30-50 Herz
Slapeloosheid 20-30 minuten 5-15 Herz
Zenuwachtige hoofdpijn 20-30 minuten 20-40 Herz
Hoge bloeddruk 20-30 minuten 5-15 Herz
De ziekte van de hersenenmoeheid 20-30 minuten 30 Herz
Amnesie 20-30 minuten 30 Herz
Neurasthenia 20-30 minuten 5-20 Herz
Schizofrenie 20-30 minuten 5-20 Herz

Specificaties

Naam Brain Photobiomodulation Machine
Model GY-PDT1
LEIDENE Golflengte 810 NM/1070nm
Geleide Hoeveelheid 256pcs
Macht (totale helm) 15 W
Macht (leiden één) 60 mw
Macht 24 mW/cm2
Certificaat CE, FDA
OEM Steun
Kleur Wit/Zwarte
Optietijd 6-12-18-24-30 minuten

Wat is Photobiomodulation?
Photobiomodulation (PBM) beschrijft het gebruik van rood of near-infrared licht, weefsel te bevorderen, te helen te regenereren en te beschermen dat of is verwond, gedegenereerd, of anders om te sterven in gevaar is. Één van de orgaansystemen van het menselijke lichaam dat voor het leven noodzakelijkst is, en waarvan het optimale functioneren over door mensdom in het algemeen het meest ongerust gemaakt is, de hersenen is. De hersenen lijden aan vele verschillende wanorde die in drie brede groeperingen kan worden geclassificeerd: traumatische gebeurtenissen (slag, traumatische hersenenverwonding, en globale ischemie), degeneratieve ziekten (zwakzinnigheid, Alzheimer en Parkinson), en psychiatrische wanorde (de depressie, bezorgdheid, post traumatische spanningswanorde). Er is wat bewijsmateriaal dat al deze schijnbaar diverse voorwaarden voordelig kunnen worden beïnvloed door licht op het hoofd toe te passen. Er is zelfs de mogelijkheid dat PBM voor cognitieve verhoging in normale gezonde mensen zou kunnen worden gebruikt. In deze transcranial toepassing van PBM (tPBM), wordt near-infrared licht (van NIR) vaak toegepast op het voorhoofd wegens de betere penetratie (geen haar, langere golflengte).

Samenvatting:
Een nieuw stuk van materiaal voor LEIDENE (lichtgevende diode) wordt hersenenphotobiomodulation geïntroduceerd. De voorlopige resultaten van regionale hersenzuurstofverzadiging en van thermografie worden getoond vóór, tijdens en na stimulatie.
De procedure biedt een nieuwe manier aan om de biologische gevolgen van een mogelijke innovatieve therapeutische methode te kwantificeren. Nochtans zijn de verdere metingen absoluut noodzakelijk.
Brain Photobiomodulation Machine is een therapeutisch die instrument op het principe van photobiomodulation wordt gebaseerd. Het heeft een goed therapeutisch effect op traumatische gebeurtenissen (slag, traumatische hersenenverwonding, en globale ischemie), degeneratieve ziekten (zwakzinnigheid, Alzheimer en Parkinson), en psychiatrische wanorde (de depressie, bezorgdheid, post traumatische spanningswanorde)
Hersenenphotobiomodulation (PBM) met rood aan near-infrared (NIR) lichtgevende dioden (leiden) zou een innovatieve therapie voor een verscheidenheid van neurologische en psychologische wanorde kunnen zijn. Red/NIR kan het licht mitochondrial ademhalingsketting complexe IV (cytochrome c oxydase) bevorderen en ATP (adenosintriphosphate) synthese verhogen. Bovendien leidt de lichtabsorptie door ionenkanalen tot de versie van Ca2+ en tot de activering van transcriptiefactoren en genuitdrukking. De hersenenpbm therapie kon de metabolische capaciteit neuronen verbeteren en kan anti-inflflammatory, anti-apoptotic en anti-oxyderende reacties evenals neurogenesis en synaptogenesis bevorderen. De bevindingen stellen voor dat PBM, bijvoorbeeld, de frontale hersenenfuncties van oudere volwassenen op een veilige en rendabele manier kan verbeteren.
De Behandelingen van de Photobiomodulationhelm voor de Ziekte van Alzheimer van Parkinson 2
Neem nota van de verhoging van de regionale hersenzuurstofverzadiging tijdens en na stimulatie op de linkerzijde en de rechterkant.
De Behandelingen van de Photobiomodulationhelm voor de Ziekte van Alzheimer van Parkinson 3
Resultaten van thermische weergave van de eerste proefmeting die de nieuwe stimulatiehelm gebruiken. Neem nota van de verhoging van temperatuur op de helm (hogere rij; a voordien, B tijdens, en c na stimulatie) op het voorhoofd (middenrij; d-f) en op de kin (lagere rij; g-i).

Hoofdfunctie
1.The 810 NM-golflengte heeft de capaciteit om zich door de schedel tot de hersenen uit te breiden die, die terugwinning van traumatische hersenenverwonding bevorderen en zenuwschade verminderen op lange termijn.
2.810nm de golflengte kan patiënten met strenge depressie en bezorgdheid helpen
3.NIR het licht wordt geabsorbeerd door cytochrome C oxydase in mitochondria.
4.Increased bloedstroom, energie, neuroprotection en minder ontsteking.
5.treat traumatische (slag, TBI), neurodegenerative en psychiatrische ziekten.

Aanwijzingen

  1. Traumatische gebeurtenissen (slag, traumatische hersenenverwonding, en globale ischemie).
  2. Degeneratieve ziekten (zwakzinnigheid, Alzheimer en Parkinson).
  3. Psychiatrische wanorde (de depressie, bezorgdheid, post traumatische spanningswanorde).

Contra-indicatie

  1. Vermijd directe blootstelling aan de ogen, de buik van de zwangere vrouw, melanoma.
  2. Tatoopatiënten met vroege en middenstadium kwaadaardige tumors.
  3. Contra-indicaties aan patiënten met scherpe het aftappen wanorde.

PBM-therapie werd meer dan 50 jaar geleden ontwikkeld; nochtans, zijn er nog geen gemeenschappelijke overeenstemming over de parameters en protocollen voor zijn klinische toepassing. Sommige onderzoeksteams hebben het gebruik met een machtsdichtheid van minder dan 100 mW/cm2 en een energiedichtheid van 4 tot 10 J/cm2 geadviseerd. Anderen groeperen zich adviseren zo veel zoals 50 J/cm2 aan de weefseloppervlakte. De parameters zoals golflengte, energie, flfluence, macht, irradiance, impulswijze, behandelingsduur, en herhalingstarief kunnen in een brede waaier worden toegepast. Onze huidige voorlopige resultaten toonden een duidelijke reactie van hersenrso2 met betrekking tot de LEIDENE stimulatie. Nochtans, moet men vermelden dat de signifificantly verhoogde temperatuur, en deze gevolgen in verdere studies moeten in detail worden in acht genomen. Er is ook het feit dat de ondoeltreffende studies in cellen met hoge mitochondrial activiteit vaker aan overdosering dan toe te schrijven schijnen te zijn aan onder-doseert. Daarom zijn de klinische studies betreffende de optimale stimulatiedosissen noodzakelijk.
Transcranial PBM lijkt belovend om verschillende geestelijke ziekten te behandelen. Pitzschke et al. ook gemeten lichte propagatie op verschillend gebied van Ziekte van Parkinson (PD) - relevant diep hersenenweefsel tijdens transcranial en transsphenoidal verlichting (bij 671 en 808 NM) van een aas hoofd en gemodelleerde optische parameters van menselijk hersenenweefsel die de simulaties van Monte Carlo gebruiken. Deze studie toont aan dat het mogelijk is diepe hersenenweefsels transcranially en transsphenoidally ook om te verlichten. Dit opent therapeutische opties voor lijders van PD of andere hersenziekten die lichte therapie vergen. Er zijn verscheidene onderzoeken betreffende mogelijke nadelige gevolgen voor LEIDENE PBM geweest.
Bijvoorbeeld, Moro et al. onderzocht de gevolgen van toepassing op langere termijn, tot 12 weken, van PBM (670 NM) in normaal, naïve macaque apen. Zij vonden geen histologische basis voor om het even welke belangrijke biologische veiligheidszorgen verbonden die aan PBM door een intracranial benadering wordt geleverd. Hennessy en Hamblin wezen ook op de reeds duidelijk gemaakte veiligheid en op het opmerkelijke gebrek aan nadelige gevolgen van transcranial PBM. De voorlopige resultaten zijn zeer belovend; nochtans, wordt het verdere onderzoekswerk vereist, bijvoorbeeld, dit nieuwe soort PBM als therapeutische methode kunnen gebruiken. Velen investigatorsbelieve dat PBM met leiden en/of de laser voor hersenenwanorde één van de belangrijkste medische toepassingen van lichte therapie in de komende jaren en de decennia zullen worden.
Verwijzing: Brain Photobiomodulation – Voorlopige resultaten van Regionale Hersenoximetry en Thermische Weergave
De Behandelingen van de Photobiomodulationhelm voor de Ziekte van Alzheimer van Parkinson 4
De Behandelingen van de Photobiomodulationhelm voor de Ziekte van Alzheimer van Parkinson 5
De Behandelingen van de Photobiomodulationhelm voor de Ziekte van Alzheimer van Parkinson 6

Aanwijzingen

1. Traumatische gebeurtenissen (slag, traumatische hersenenverwonding, en globale ischemie).

2. Degeneratieve ziekten (zwakzinnigheid, Alzheimer en Parkinson).

3. Psychiatrische wanorde (de depressie, bezorgdheid, post traumatische spanningswanorde).

 

Contra-indicatie

1. Vermijd directe blootstelling aan de ogen, de buik van zwangere vrouwen, melanoma, bruine vlekken.

2. Taboe patiënten met vroege en middenstadium kwaadaardige tumors.

3. Contra-indicaties aan patiënten met scherpe het aftappen wanorde.

 

De Behandelingen van de Photobiomodulationhelm voor de Ziekte van Alzheimer van Parkinson 7

 

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Tel. : +86-13631598551
Fax : 86-755-29500529
Resterend aantal tekens(20/3000)