Thuis Productende machine van de gezondheidsanalysator

85% van het de Gezondheids de Analysator Geavanceerde Quantum Magnetische Aura van het nauwkeurigheids8d Nls Lichaam Machine van Chakra

Certificaat
Van goede kwaliteit 3D NLS-Gezondheidsanalysator voor verkoop
Van goede kwaliteit 3D NLS-Gezondheidsanalysator voor verkoop
Klantenoverzichten
Op tijd is de levering, goede kwaliteitscontrole, u de werkelijk goede leverancier ik zocht. Ik wil tot reusachtige groter opdracht geven. U spoedig contacteren.

—— Gary de strauss-V.S.

Mijn klant vertelde me de machine van de lichaamsanalysator zo makkelijk te gebruiken is en het zeer nauwkeurig is. Het verkoop zeer goed nu. Ik ben zo gelukkig om u als leverancier te vinden.

—— Richard

Ik ben online Chatten Nu

85% van het de Gezondheids de Analysator Geavanceerde Quantum Magnetische Aura van het nauwkeurigheids8d Nls Lichaam Machine van Chakra

China 85% van het de Gezondheids de Analysator Geavanceerde Quantum Magnetische Aura van het nauwkeurigheids8d Nls Lichaam Machine van Chakra leverancier
85% van het de Gezondheids de Analysator Geavanceerde Quantum Magnetische Aura van het nauwkeurigheids8d Nls Lichaam Machine van Chakra leverancier 85% van het de Gezondheids de Analysator Geavanceerde Quantum Magnetische Aura van het nauwkeurigheids8d Nls Lichaam Machine van Chakra leverancier 85% van het de Gezondheids de Analysator Geavanceerde Quantum Magnetische Aura van het nauwkeurigheids8d Nls Lichaam Machine van Chakra leverancier

Grote Afbeelding :  85% van het de Gezondheids de Analysator Geavanceerde Quantum Magnetische Aura van het nauwkeurigheids8d Nls Lichaam Machine van Chakra

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: SSCH
Certificering: CE
Modelnummer: GY-518D

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 EENHEID
Prijs: negotiable
Verpakking Details: de doos van 1pcs/box 5pcs/big
Levertijd: 3-7working dag
Betalingscondities: Western Union, T/T, MoneyGram, Paypal
Levering vermogen: 1000-eenheid per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
nls Kleur: Zilver Steun O.S: Venster xp, vensteruitzicht, window7, win8 (32&64bit)
nls Type: Biochemisch Analysesysteem Service: hoogtepunt van opleiding videos/OEM
Categorie: Klinisch onderzoekstype Pakket: Aluminium
8d nls Taalversie: Engels, Spaans, Italiaans, Duits, Russisch Nauwkeurigheid:: 85%
Taalversie:: Meertalige facultatief Toepassing:: Het ziekenhuis, Kliniek, Huisgebruik
Trefwoorden:: de machine van aurachakra

Van de het Lichaamsgezondheid van Professional 8Dnls Machine van het Aurachakra de Analysator Geavanceerde Quantum Magnetische

 

8d-NLS is een soort Pathomorphology, de Microbiologie, Biochemie, Immunologie, Phamacology, Orgaanvoorbereiding, Nutraceuticals en analysesysteem van klinische medische database.

 

whatsapp: +86 15112536023

Skype: lucy202014

 

Hoofdfuncties van NLS-Apparaat:

1.Body opsporingsfunctie,
Opspoorbaar systemisch 12 groot systeem, Honderden organen, klieren, cel…, Duizenden van ziekte brengt vooruitlopend verslag uit, verzekert geheel lichaam 120000 lijst nauwkeurige opsporing. De klant kan hun huidig en afgelopen organen, en toekomstige 3 tot 5 jaar van gezondheid en organisatie de tendens van de celvitaliteit zien.

de functie 2.The van de punten (goederen) analyse,
Kan analysevoedsel, gezondheidsproducten… Het artikel zoals of aan mens de organen het effect of de schade, hebben om het levensstaat van het bemiddelingssaldo uit te voeren.

3.Repair behandelingsfunctie,
Met de restauratie van het energiespectrum en reparatie is de functie, aan de vroege stadia van de ziekte of geen gevormd stadium geweest, vooral want de reparatie van de pijnvlek het zeer goede hulp curatieve effect heeft.

 

Hoe NLS-de Apparatenwerken?


De principes van QuantumdieEntropie logica-NLS door moderne dag Russische wetenschappers wordt ontwikkeld openbaren dat de biologische structuren een bioenergy gebied hebben dat magnetische die draaikolkschommelingen omvat op een matrijs worden geregistreerd. De pathologische biologische processen hebben onstabiele magnetische draaikolkstaten geassocieerd (metastaten). Deze zelfde Russische wetenschappers ontwikkelden de technologie om de onstabiele magnetische die draaikolkstaten te isoleren en te registreren met de overeenkomstige biologische processen worden geassocieerd. Het NLS-apparaat is vandaag de meest geavanceerde analyse van de Resonantiespectroscopie, Quantumresonantieanalyse, Akoestische resonantieanalyse, Tomografie beschikbare aftasten. De mensen hebben deze kennis voor duizenden jaren in de oude disciplines van de tradities yoga-Chakra, de Chinese Geneeskundetradities en anderen gebruikt.

 

De beoordeling van het lichaam is toe te schrijven aan resonerende versterking van de magnetische draaikolkstaten. Elk orgaan heeft specifiek, frequentiegebied van magnetische draaikolkstaten, die in grafiekvorm worden getoond. Om het even welk biologisch gezond of pathologisch proces, hetzij heeft zeer specifieke magnetische draaikolkschommelingen. Deze worden opgeslagen in het computergeheugen en rekening houden met de strengheid, leeftijd, geslacht en andere kenmerken van de onderwerpen.

 

De NLS-apparatentechnologie is geclassificeerd als biofeedback technologie. Het gegeven wordt verzameld door resonantieversterking van de magnetische draaikolkstaten van de volledige biofieldmatrijs door trekkersensoren te gebruiken. Door een computer gedreven instrument op een veilige, niet-invasieve, pijnloze en efficiënte manier te gebruiken, wordt de informatie over de volledige biofieldmatrijs getoond neer op het niveau van het chromosoom biofield.

De patiënt zit voor de computermonitor en draagt hoofdtelefoons 15-30 minuten. Tijdens dit keer is er een inzameling van informatie over de staat van zijn/haar biofield. Na dit, worden diverse analyses uitgevoerd en de samenvattingen worden getoond wijzend op de energieke gezondheid van de patiënt. De kleurenpictogrammen tonen diverse graden onstabiele magnetische die draaikolkstaten op het virtuele model van de computerschermen worden getoond.

De holistic beroeps vergelijkt de computervertoningen bij de gelijkenis van de verwijzings biofield processen (gezonde biofield, veranderd weefsel biofield, besmettelijke agent biofield) en identificeert het dichtste nieuwe biofield proces of de tendens.

 

wij worden toegewijd aan het helpen van mensen hun gezondheid herstellen, en onnodige degeneratie, door de meest geavanceerde technologie vandaag verhinderen. Met een lijst van meer dan 1000 delen van de biofieldanatomie, stelden de detailleringen van elk pathologisch biofieldproces, virus en bacteriën biofields, kruid voor biofields, het hulpmiddel van de remedievoorbereiding, meta-Therapie, en veel andere delen, NLS is eenvoudig verbazend in zijn nauwkeurigheid en detail.

Het uiteindelijke doel zal zijn u te helpen ontspanning verhogen, pijn verlichten, cellulaire gezondheid verhogen en gezondere, comfortabelere het levenspatronen ontwikkelen terwijl het verbeteren van uw biofieldmatrijs. De veranderingen en de mogelijkheden zullen tot u en uw vakman zijn.

 

Snelle details:


1. Hardwarecpu Frequentie: 5.3GHz
2. Kernen: Gevorderde kernbewerkers
3. De opsporingssnelheid is zeer snel.
4. Gemiddelde tijd van aftasten: 2-3 seconden.
5. Geavanceerder, heeft een grote database
6. Bepaalt meer in detail de diagnoses.
7. Het beste pre-clinical kenmerkende apparaat
8. Het meest praktische model voor Klinische versie
9. Het kan alle probleemstreken in het organisme van een patiënt ontdekken gebruikend zijn niet-invasieve methodes.

 

11 Database van het punten de Gemeenschappelijke Standaardcontrast:

A # NUTRACEUTICALS EN PARAPHARNACEUTICALS
B # ORGANO-VOORBEREIDINGEN
C # BIOCHEMISCHE HOMEOSTASE
D # PATHOMORPHOLOGY EN NOSOLOGICAL
E # MICRO-ORGANISMEN EN WORMEN
F # ALLOPATHY
G # HOMEOPATHIE
H # PHYTOTHERAPY
I # LITHOTHERAPY
J # VOEDSEL
K # ALLERGENEN

 

Waaier:


8D LRIS NLS kan door iedereen worden gebruikt wie in snel en effectief het onderzoeken van de gezondheid van hun patiënten, cliënten, vrienden, familie of werknemers geinteresseerd is. De nauwkeurige analyse is de drijffactor van ons bedrijf en geen kwestie dat u bent of wat u, zult u met de informatie goed ingelicht zijn u zich van het apparaat van 8D LRIS NLS, zult verzamelen en zo iedereen zal u met werkt.

 

Herinner dat de informatie over een cellulair niveau wordt verzameld, en de schoonheid van deze methode van diagnose is dat alvorens om het even wat wordt vertoond, het wordt gevonden.
De mensen die onder om het even welke volgende categorieën vallen zijn welkom, geadviseerd en zullen voordeel halen uit het gebruiken vinden en hebbend een 8D LRIS NLS bio koppel apparaat terug.

 

(1) huisartsen:

Het apparaat staat ontdekkend toe en controlerend de uitdrukking van genetisch veroorzaakte ziekten onder alle familieleden

 

(2) klinieken en Medische Eenheden

Verhoogt zeer de efficiency van klinisch onderzoek en de aanvankelijke ontvangst. Beduidend lagere kosten van financiën en tijd. De artsen zijn vrijgesteld van het routine en vaak formele werk. Geen behoefte om uw cliënten naar andere specialisten te sturen, u kan hen bijstaan door alle zorgen te onderzoeken die zij en verstrekkend behandeling, en helende methodes hebben gehad.

 

(3) onderwijsfaciliteiten en Scholen

Wordt een echt ononderbroken toezicht op de gezondheid van al kinderen en het personeel één keer per maand met intervallen van niet minder dan, de capaciteit om de geschiktheid van de gezondheid van de student te beoordelen.

 

(4) sporten, Recreatiecentra en Fitness Faciliteiten

De objectieve medische controle wordt vereist wanneer er een ernstige oefening is. Dit materiaal staat ons toe om een individueel programma tot stand te brengen, rekening houdend met eigenschappen van het organisme.

 

(5) familie en Vrienden

8D LRIS NLS is een groot hulpmiddel om de gezondheid van uw familie en vrienden te controleren. Verstrekt controlemiddelen, behandeling en het helen zonder het moeten hopen financiën aan de gezondheidszorgdiensten besteden.

 

(6) schoonheidsmiddel en Kuuroordsalons

 

Bezorgdheid over de gezondheid van zijn klanten - een zeer sterke concurrerende troef. De objectieve beoordeling van de cliënt kan individueel kosmetisch programma kiezen en indrukwekkende resultaten bereiken.

 

Toepassingen:

 

Commerciële Organisaties

supermarkt, winkelcomplexxen op grote schaal, exclusief agentschap, kettingswinkels, verkoop op grote schaal, ster-geschatte hotels, restaurants, reisbureaus, apotheek.

Financiële Organisaties

Banken, overeen te komen effecten, fondsen, verzekeringsmaatschappijen, pandjeshuizen;

Organisaties zonder winstbejag: Telecommunicaties, postkantoren, het ziekenhuis, scholen;

Openbare ruimten

metro, luchthavens, posten, benzinestations, tolposten, boekhandels, parken, tentoonstellingszalen, stadions, musea, overeenkomstcentra, kaartjesagentschappen, u-markt, loterijcentra; Onroerend goed: Flats, villa's, bureaus, commerciële gebouwen, modelruimten, bezitsmakelaars;

Vermaak

Bioscopen, geschiktheidszalen, de clubs van het land, clubs, massageruimten, bars, koffie, Internet-bars, schoonheidswinkels, golfcursus

 

Beschrijving:

 

Complexe Analyse van alle organen en systemen van het menselijke lichaam:


1. Het cardiovasculaire systeem
2. Maagdarmkanaal
3. Genitaal-urinesysteem
4. Musculoskeletal systeem
5. Bronchie-longsysteem


6. Het endocriene systeem
7. Visueel en hoorapparaten/organen
8. Het zenuwstelsel
9. Biochemische analyse van bloed zonder interferentie
10. Besmetting in de organen en de systemen - virussen, bacteriën, paddestoelen, protozoa, wormenbesmetting, enz. (stafylokokken en streptokokken, giardiasis, trichomonas, chlamydia, ureumplasma, etc.)


11. Kwalitatieve beoordeling van slijmachtige hormoonniveaus, bijnier, alvleesklier, schildklier, gonaden
12. Niveau van immuniteit
13. Allergiediagnose (complexe tests tot 500 allergenen)
14. Het medische testen (individuele selectie van drugs)
15. Chromosomale diagnose
16. Laboratoriumanalyse (bloedonderzoeken, biochemische parameters, hormonen, spoorelementen)
17. AURAfunctie: kan zwakheidsenergie van orgaan tonen
18. Behandeling van pathologische die processen door de bioresonantietherapie worden geïdentificeerd (meta-therapie).
19. De litho-therapie van de behandelingsmethode (spectrale frequenties individueel geselecteerde mineralen) de Vrees, de Emotionele Matrijs, de verhoudingsmatrijs, enz.

 

Eigenschapvoordeel:


A. steun O.S: Venster xp, vensteruitzicht, venster 7 Win8 win8.1 (32&64-beetjes)
B. meertalig: Engelse, Duitse, Russische, Spaanse, Italiaanse, Portugese, Koreaanse, Japanse, Tsjechische, Franse enz.
C. 8d-LRIS kan worden gebruikt om de binnenkant van de persoon, zoals te controleren: De vrees, Emotioneel, de verhouding, en het hebben AURAfunctie die onze zwakheidsenergie van ons orgaan kan tonen.
Golven, sonar van D. 8D LRIS NLS werden de lichte, door het trommelvlies in de mens, gebruik van quantumresonantietechnieken om de specifieke organen van het lichaamsweefsel van de waterstofkernenergie te sonderen, de resonantie van elektromagnetische golven en dan die aan de computer terug te koppelen, met fijne reusachtige database wordt vergeleken, dus vondst de opsporingsorganen huidig, voorbij, en de volgende 3 ~5 jaar, de database van de gezondheidsstatus gevestigd door beroemde wetenschapper van de vroegere Sovjetunie en de Verenigde Staten die 35 jaar doorbrachten, bestedend tientallen miljarden nationale onderzoeksfondsen, een inzameling van verschillend geslacht, verschillende leeftijden, verschillende rassen, verschillende ziekten, verschillende klinische gegevens.

 

Specificatie:

 

Hoofdmachine

1 PC

Hoofdtelefoonsensor

1 PC

Blauwe USB-kabel

1 PC

Hoog - kwaliteits Zwarte verbindende Kabel

2 PCs

Testende Kop

1 PC

USB doogle voor software

1 PC

USB-software

1 PC

Aluminiumdoos

1 PC

 

Concurrentievoordeel:


A.OEM en ODM de dienst wordt verleend, is de steekproef beschikbaar, is onze garantietijd twee jaar, en de garantietijd wordt geteld van de dag u de goederen krijgt.


B.Conditions behandelden met Bioresonantietherapie:


1. Allergieën
2. Scherpe Infectieziekten
3. Bronchiaal Astma
4. Auto-immune Ziekten
5. Degeneratieve Organische Ziekten
6. Reumatische Ziekten
7. Arthropathy
8. Gynaecologische Wanorde
9. Immunodeficiency van gevarieerde oorsprong
10. Post-vaccincomplicaties
11. Intoxicatie en Giftige Spanning
12. Hoofdpijn en Migraine
13. Mycotic en Parasitische Wanorde
14. Allerlei Pijn
15. Neurodermatitis en Eczema
16. Sportblessures
17. Metabolische Ziekten
18. Pre en Postoperatieve Behandeling
19. Secundaire Virale Wanorde
20. Urologische Wanorde
21.check de binnenkant van de persoon: Vrees, Emotioneel, verhouding enz.
22. AURAfunctie: kan zwakheidsenergie van orgaan tonen
23. de litho-therapie van de behandelingsmethode (de spectrale frequenties selecteerden individueel mineralen) Vrees, Emotionele Matrijs, verhoudingsmatrijs enz.

 

De volgende functies zijn slechts in 8d-NLS:

 

1.The normengroepen het plaatsen.
3. Het bevestigen van de drie geselecteerde onderzoekregelingen.
4. Automatische bepaling van de entropieindex.
5. Auto META-Therapie
6.Can kiezen aftastensnelheid
7.More geschikt klantenbeheer.
8.More het flexibele Kenmerkende rapport uitgeven.
9.More intuïtief kenmerkend rapport.
10.More onderzoekregeling.
11.More vergelijking van de database.
12.Faster aftastensnelheid.
13.Accurate anatomische structuren.
14. gebruikersvriendelijk.

 

Who kan 8d-NLS gebruiken?

 

1. Huisartsen
2. Klinieken en medische eenheden
3. De scholen van onderwijsfaciliteiten
4. Sanatoria
5. Sporten, recreatiefaciliteiten
6. Kuuroord en kosmetische centra
7. Natuurlijke voeding direct-verkoopt arbeiders

 

CHAKRA en AURA:

 

(Een aura is het elektromagnetische veld dat elk levend wezen omringt en op het fysieke gebied door elektrisch geladen voorwerpen vertoond die zich als verschillende kleuren vertegenwoordigen die het lichaam omringen. Dit elektromagnetisch veld kan informatie betreffende de emotionele staat van een persoon verstrekken, de kwaliteit van bewustzijn en zal het niveau van gezondheid betreffende een individueel orgaan en orgaansystemen. bepalen)

 

85% van het de Gezondheids de Analysator Geavanceerde Quantum Magnetische Aura van het nauwkeurigheids8d Nls Lichaam Machine van Chakra

 

85% van het de Gezondheids de Analysator Geavanceerde Quantum Magnetische Aura van het nauwkeurigheids8d Nls Lichaam Machine van Chakra

Verpakking & het Verschepen

  1. 1 pc/box, GW 4kg. Lever van Shenzhen, Guangdong.

  2. FedEx/DHL/UPS/TNT voor steekproeven, Huis-aan-huis;

  3. Door de Lucht of door Overzees voor partijgoederen, voor FCL; Luchthavenhaven het ontvangen;

  4. Klanten die vrachtvervoerders of overeen te komen verzendwijzen specificeren!

  5. Levertijd: 2-5 dagen voor steekproeven; 5-7 dagen voor bulkorder.
    Normaal ingepakt door kartondoos, kan volgens ordehoeveelheid worden aangepast.

De dienst en Garantie

 

De Technologieco. van Guangyangzhongkang, Ltd wordt toegewijd aan innovatief verstrekken, kwaliteitsproducten en uitstekende klantenservice. Of u een orde plaatst, zoekend technische ondersteuning of hebben enkel een basisvraag, zullen wij reactie op u binnen 24 uren en zullen ernaar streven om u het hoogste niveau van steun te brengen. Tevreden om onze bedrijfdienst te contacteren.

 

A. garantieperiode

 

Onze garantie omvat het behoud van de defecten van de materiële en productietechnologie binnen Dertien maanden vanaf de datum u onze machine koopt.

 

B. beperking

 

Als de machine niet wordt gedateerd, zullen wij u niet kunnen verstrekken de dienst. Wij zullen geen verantwoordelijkheid als om het even welke die schade dragen door volgend wordt veroorzaakt: Schade door brand, aardbeving, rellen, of om het even welke overmacht wordt veroorzaakt die. Bijkomende schade zoals onderbreking van zaken en verlies van bedrijfsdievoordeel met inbegrip van verlies door de machine, kosten wordt veroorzaakt te gebruiken door de vervanging, de installatie en de dienst, of de eisen van een andere machines van uw klanten worden opgeheven.

 

C. het verschepen probleem

 

Als u vindt zijn er verkeerd iets terwijl het openen van de verpakking, alstublieft scheepvaartmaatschappij contacteren in eerste keer, moeten allebei van ons met relatieve scheepvaartmaatschappij bespreken om het probleem op te lossen. Tegelijkertijd, zullen wij relatieve hulp voor u doen.

Verpakking

Verkopende Eenheden:

Enig punt

Enige pakketgrootte:

42X40X20 cm

Enig brutogewicht:

4,0 kg

Pakkettype:

1pc/box, 5boxes/carton 4KG 42*40*20cm

 

Verzend uw Onderzoeksdetails in Onderstaand, „nu verzendt“ de Klik!

whatsapp: +86 15112536023

Skype: lucy202014

 

OEM Dienst bood aan, Aangeboden Ontwerp de Dienst, Aangeboden Kopersetiket.

 

Contactgegevens
Shenzhen Guangyang Zhongkang Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: lucy

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)