850nm 660nm helde Infrarode Rode niet LEIDEN Licht Therapiestootkussen 79x47cm over
1
MOQ
Negotiated
Prijs
850nm 660nm Non Tilted Infrared Red LED Light Therapy Pad 79x47cm
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: China (Vasteland)
Merknaam: SSCH
Certificering: CE
Modelnummer: GY-P11
Hoog licht:

79x47cm LEIDEN Licht Therapiestootkussen

,

660nm rode LEIDEN Licht Therapiestootkussen

,

Niet Overgeheld Infrarood Licht Therapiestootkussen

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: 1pc/box, 5pcs/carton. Verpakkingsgrootte: 48*48*29cm, Gewicht: 7kg.
Levertijd: 5-7 dagen na het ontvangen van betaling
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Paypal
Levering vermogen: 3000 PCs per maand
Specificaties
ModelNo.: GY-P11
Aangepast: Aangepast
VOORWAARDE: Nieuw
Overgeheld: Niet-overgeheld
Het gebruiken van Plaats: Heup, Verbinding, Skelet, Rug, Shoulder&Neck, Taille, Buik
voeding: Elektrisch aangedreven
Kleur: Zwart
Materiaal: Neopreen
Garantie: 1 jaar
Output: 12V/5A
Totlmacht: 5W*2
Ingangsstroom: 9.9A
De naverkoopdienst: Terugkeer en Vervanging
gebruik: Lichaamsgezondheidszorg
Infrarode Golflengte: 850NM
Rode Golflengte: 660nm
Inputvoltage: 100-240V AC, 50-60Hz
Outputmacht: 118W
geleid aantal: 792pcs
Productomschrijving

Diepe van het de Verminderingsrode licht van de Penetratie Rugpijn Photodynamic PDT de Behandelingsmachine van het de Therapiestootkussen

Padquickdetails van Groot Infrarood Rood Phototherapy-Stootkussen

1 – Perfecte Golflengtecombinatie 660nm en 850nm
2 – ultra grote grootte 79*47cm, behandelt grotere lichaamsdelen
3 – hoge de machts medische LEIDENE van 792pcs lichten
4 – Gemakkelijk om, met transparante plastic dekking schoon te maken
5 – flexibel, comfortabel om of omslag rond lichaam te dragen
6 – arts-Geadviseerd & Gebruikt door Gezondheidswerkers
7 – Veilige & Natuurlijke Oplossing, niet-invasief, niet zijeffect
8 – Goed effect voor het gewichtsverlies van de huidzorg en de hulp van de fysiotherapiepijn

Productparameters van Groot Infrarood Rood Phototherapy-Stootkussen

Productparameters
Productnaam Groot Infrarood Rood Phototherapy-Stootkussen
Productmodel GY-P11
Infrarode Golflengte 850nm
Rode Golflengte 660nm
Inputvoltage 100-240V AC, 50-60Hz
Outputvoltage 12V
Ingangsstroom 9.9A
Outputmacht 118W
Geleid aantal 792pcs

De productfuncties van Grote Infrarode Rode Phototherapy vullen op:

Perfecte golflengtecombinatie 660nm+850nm, uitstekend effect voor gewichtsverlies, huidzorg, en de hulp van de fysiotherapiepijn.

Gewichtsverlies:

De lichte uitgezonden energie kan de huid doordringen en de onderhuidse vette laag bereiken. Wanneer de voldoende energie wordt geabsorbeerd, zal de doordringbaarheid van het vette celmembraan veranderen. Tegelijkertijd, veroorzaakt het de biochemische reactie van de cel en brengt de versie van lipase teweeg, die triglyceride (het belangrijkste ingrediënt van vette cellen) in vetzuren en glycerolmolecules kan opsplitsen. Deze kleine molecules kunnen celmembranen kruisen en tussenliggend weefsel ingaan. Zij kunnen dan natuurlijk worden verwerkt en worden verbruikt aan de het metabolismecyclus van het lichaam deelnemen en. De vette cellen krimpen beduidend, wat tot de inkrimping en de verwijdering van cellulite op macroschaal leidt. Daarom kunnen de vet-geconcentreerde gebieden zoals heupen, buik, dijen, en wapens veilig, snel en effectief vet verminderen.

 

850nm 660nm helde Infrarode Rode niet LEIDEN Licht Therapiestootkussen 79x47cm over 0

Huidschoonheid

Het rode licht kan collageen en elastineproductie in fibroblasten ook bevorderen. Zij spelen een zeer belangrijke rol in het verbeteren van huidgezondheid. Kan rimpels verwijderen, acne behandelen, huid witten, elasticiteit verbeteren en bevochtigen.

850nm 660nm helde Infrarode Rode niet LEIDEN Licht Therapiestootkussen 79x47cm over 1

Pijnhulp van Groot Infrarood Rood Phototherapy-Stootkussen:

660 + 850nm kunnen voor pijnhulp, spier het helen en beenreparatie worden gebruikt. De cellen met meer ATP kunnen efficiënter functioneren om schade te helen te regenereren en te herstellen.

850nm 660nm helde Infrarode Rode niet LEIDEN Licht Therapiestootkussen 79x47cm over 2

850nm 660nm helde Infrarode Rode niet LEIDEN Licht Therapiestootkussen 79x47cm over 3

Het werk Principe:

Hang van de verschillende golflengtecombinaties af, de werken van de rood lichttherapie en het wordt niet alleen gespecificeerd om schoonheid en vet verlies, maar ook spier het helen of beenreparatie, zelfs voor de wanorde en de besmettingen te villen. Omdat dit in verscheidene andere gezondheidscomplicaties efficiënter kan zijn. Het is belangrijk om worden het geweten waarop de principes of beslist deze therapie op gebaseerd is, omdat dit iedereen efficiency, het werken en resultaten van lichte therapie zal laten. De machine van de rood lichttherapie is laag energielicht aan ontspanning en versterkt bloedhaarvat, dat ook bloedomloop, zuurstof en verhoging kan bevorderen om het ontgiftingseffect te versnellen. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor onderhuidse mitochondria van de weefselcel, efficiënte biologische fotochemiereactie, enzymatische reacties, activering van mitochondrial cytochrome oxydeenzym C, veroorzakend meer energie om DNA, RNAsynthese, vooral vezelcellen, in weefselreparatie te versnellen.

De functie van 660nm-rood licht:

Er is een overvloed van literatuur schetsend de voordelen door de 660nm-golflengte worden aangeboden die. Doordringend enkel een weinig dieper dan de 630nm-golflengte, bereikt 660nm in de volledige waaier van het huidweefsel om het helen en regeneratie te bevorderen.
Sommige van zijn diverse voordelen omvatten:
Verminderde opleidingsmoeheid: De 660nm-golflengte teamed met 830nm near-infrared golflengte is bewezen om de ontwikkeling van moeheid in de spieren te vertragen, en skeletachtige spierprestaties te verbeteren. (De Atleten, nemen nota.)
Verminderde ontsteking: In een studie die de gevolgen van rood lichttherapie voor pleuritis onderzoeken, werd de 660nm-golflengte gevonden om een anti-inflammatory effect te veroorzaken.
Beter been die helen: De 660nm-golflengte bevordert resorptie en vorming in de beencellen rond de plaats waar de reparatie, zonder enige verandering in de beenstructuur te veroorzaken nodig is.
Het verminderde zwellen na verwonding: In één studie, werd de 660 NM-golflengte gevonden om zowel ontsteking als het zwellen te verminderen door het aantal ontstekingscellen te verminderen die tot de vorming van het zwellen leiden.
Verminderde neuropathische pijn: Een studie die heup- zenuwpijn bij ratten onderzoeken vond dat de 660 NM-golflengte beduidend hielp om pijn te verminderen.
Versnelde wond die helen: De 660 NM-golflengte is bewezen om de vorming van nieuw bloedvat te verhogen en collageendeposito te verbeteren in het helen van wonden te bevorderen.

De functie van het infrarode licht van 850nm:

De 850nm-golflengte is leiden van het handtekeningsplatina dichtbij infrarode golflengte. In veel gevallen die, vergroot 850nm de voordelen door de golflengten van 810nm worden opgeleverd en 830nm-. Deze golflengte heeft een waaier van therapeutische toepassingen zoals:
Anti-inflammatory voordelen: 850nm de golflengten kunnen helpen om verbinding en spierpijn te verminderen en algemene ontsteking in het lichaam te verminderen.
Verbeterde spierterugwinning: Een studie nam het gebruik van 850nm-golflengten op atleten waar, en vond dat het gebruik van het near-infrared licht spiermassa na opleiding verhoogde, en verminderde ontsteking en oxydatieve spanning in spierbiopsieën.
Het helen van wonden in de huid: De letsels in de huid helen sneller wanneer blootgesteld aan 850nm-golflengte lichte therapie.
Vermindering van lijnen, rimpels, en hyperpigmentation: 850nm kan de productie van collageen steunen, die bij molliger, meer stralend-kijkt huid, en een meer eenvormige textuur helpen.
Orthodontie en tandgroepering: Het gebruik van de 850nm-golflengte kan de snelle herwaardering van tanden voor patiënten bevorderen die orthodontie ondergaan.

De productvertoningen van Grote Infrarode Rode Phototherapy vullen op:

850nm 660nm helde Infrarode Rode niet LEIDEN Licht Therapiestootkussen 79x47cm over 4850nm 660nm helde Infrarode Rode niet LEIDEN Licht Therapiestootkussen 79x47cm over 5850nm 660nm helde Infrarode Rode niet LEIDEN Licht Therapiestootkussen 79x47cm over 6850nm 660nm helde Infrarode Rode niet LEIDEN Licht Therapiestootkussen 79x47cm over 7

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Tel. : +86-13631598551
Fax : 86-755-29500529
Resterend aantal tekens(20/3000)