De niet Invasieve Machine van de Dubbelpuntwatergeneeskunde voor Constipatie
1
MOQ
Negotiated
Prijs
Non Invasive Colon Hydrotherapy Machine For Constipation
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: China (Vasteland)
Merknaam: SSCH
Certificering: CE
Modelnummer: GY-C010
Hoog licht:

De Watergeneeskundemachine van de constipatiedubbelpunt

,

Niet Invasief Dubbelpunt Reinigend Apparaat

,

Niet Invasief Dubbelpunt Reinigend Materiaal

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: 1pc/box, 5pcs/carton. Verpakkingsgrootte: 48*48*29cm, Gewicht: 7kg.
Levertijd: 5-7 dagen na het ontvangen van betaling
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Paypal
Levering vermogen: 3000 PCs per maand
Specificaties
de capaciteit van de wateropslag: ≥2.0L
Sleutelwoorden: Draagbaar de Irrigatieapparaat van de Huisdubbelpunt
Nominale spanning: AC 220V
Geschatte Frequentie: 50Hz
Certificering: CE
Garantie: Één jaar
Afmeting: 48*38*33cm
Geluidsniveau: ≤70db gemiddelde
Relatieve Vochtigheid: ≤ 75%
Voltage: 220v
geschatte macht: ≤ 1000W
Kleur: Kleur
Toepassing: Huishouden
Milieutemperatuur: 5~40℃
Functie: dubbelpunt het schoonmaken, spijsverteringshulp, verliest gewicht
Productomschrijving

Van de de Machinedubbelpunt van de dubbelpuntwatergeneeskunde van de het Apparatendubbelpunt het Reinigende Reinigende Materiaal voor Constipatie

 

De Machineprincipe van de dubbelpuntwatergeneeskunde:
De Machine van de Dubbelpuntwatergeneeskunde keurt de niet opdringerige methode goed om een veilige en comfortabele therapie te verstrekken, en het kan gemakkelijk gewerkt; de gebruikers slechts behoefte om de pijp van de -vormwatergeneeskunde te houden en het te zetten op de anus zacht, zal het behandelde zuivere water met constante temperatuur en druk in de dubbelpunt van de anus stromen.

 

Een smeermiddellaag tussen de intestinale muur en faecaliënvormen spoedig na water gaat de dubbelpunt in; dan zullen de beïnvloede faecaliën en de toxine door natuurlijke afscheidingsmechanismen worden geëvacueerd door de beïnvloede faecaliën te ontbinden, en bevorderen kronkelt zich van dikke darm.

Het proces laat een snelle en grondige defecatie toe. Het is volledig pijnloos, niet-toxisch en vrij van bijwerkingen. Bovendien, de ozongenerator in het systeem kan ozonwater voor gynecologic en huidsterilisatie verstrekken.

 

De niet Invasieve Machine van de Dubbelpuntwatergeneeskunde voor Constipatie 0De niet Invasieve Machine van de Dubbelpuntwatergeneeskunde voor Constipatie 1De niet Invasieve Machine van de Dubbelpuntwatergeneeskunde voor Constipatie 2De niet Invasieve Machine van de Dubbelpuntwatergeneeskunde voor Constipatie 3De niet Invasieve Machine van de Dubbelpuntwatergeneeskunde voor Constipatie 4De niet Invasieve Machine van de Dubbelpuntwatergeneeskunde voor Constipatie 5De niet Invasieve Machine van de Dubbelpuntwatergeneeskunde voor Constipatie 6De niet Invasieve Machine van de Dubbelpuntwatergeneeskunde voor Constipatie 7De niet Invasieve Machine van de Dubbelpuntwatergeneeskunde voor Constipatie 8De niet Invasieve Machine van de Dubbelpuntwatergeneeskunde voor Constipatie 9De niet Invasieve Machine van de Dubbelpuntwatergeneeskunde voor Constipatie 10De niet Invasieve Machine van de Dubbelpuntwatergeneeskunde voor Constipatie 11De niet Invasieve Machine van de Dubbelpuntwatergeneeskunde voor Constipatie 12

Specificatie:

 

De Capaciteit van de wateropslag ≥ 2.0L
Nominale spanning AC 220V
Geschatte Frequentie ≤1000W
Geluidsniveau ≤70dB gemiddelde
Gewicht Net2.3kg/Bruto 3,4
Milieutemperatuur 5~40℃
Relatieve Vochtigheid ≤75%
Atmpsphericdruk 75~106 Kpa

Opmerkelijke eigenschappen:

Draagbaar ontwerp, klein en compact, geen nodig installatie

2L watertank met verwarmer

De stroom en de temperatuur kunnen worden aangepast

Volledige die parameters op LCD het scherm, met inbegrip van de temperatuur, de stroom, en het alarm worden vermeld

Alarm voor veiligheidsbescherming

Minerale geïnstalleerde filter

Gemakkelijke verrichting, geschikt en praktisch:

Ver controlemechanisme

Stemherinnering

Blauw licht voor niveauaanwijzing

Blijvend het systeem van het waterafvoerkanaal

Het werk met 3 types van pijp

 

12.jpg

13.jpg

 

16.jpg

17.jpg

Gezondheid, Levensduur en Schoonheid, Begin van Intestinale Reiniging!

 

De darmen spelen een belangrijke rol in menselijk lichaam door toxine en afval van binnenuit af te scheiden. De WGO-het onderzoek toont over 90% van ziekten met constipatie, beïnvloede faecaliën, over--geaccumuleerde intestinale toxine verwant is.

 

Nobel-Laureaat, de bioloog en de fysioloog Ilya Mechnikov ontdekten die „accumulatie van beïnvloede zelf-toxification van de faecaliënoorzaak“. Het „giftige afval binnen dikke darmen is de kritiekste vervuilde bron die menselijke gezondheden en levensduur beïnvloeden. Verspreid in bloedomloop, verergert het de lasten van lever en nier en toxifies het gehele lichaam.“ De „sterfgevallen komen matrijs uit van dubbelpunten“ de „Menselijke wezens van faecaliën niet van ziekten“ ......

 

Ontgifting en Reinigingssysteem - Godin voor Gezondheid en Schoonheid.


-- Verbeter Darmfunctie, doe Constipatie van de hand
Het directe en volledige reinigen van schadelijke beïnvloede faecaliën en intestinale toxine is bewezen om een behandeling voor constipatie, hemorroïden en flatulentie te zijn. Het kan spijsverteringssysteemziekten zoals dubbelpuntontsteking en rectumkanker effectief verhinderen.


-- Verminder Lever en Nierlast.
Het afscheiden beïnvloedde faecaliën en de toxine kunnen het niveau van de bloedtoxine, lagere lever en nierlast beduidend verminderen. Dit verbetert lever en nierontgiftingsfuncties en verhindert lever en nierziekten.

 

-- Zuiver effectief Bloed

Het kan lagere bloeddruk, bloedvet, bloedzuur en bloedviscositeit en microcirculatie verbeteren. Het is ook een efficiënte behandeling voor lusteloosheid, slapeloosheid, duizeligheid, hoofdpijn, amnesie, lichaamsmalodor, mondelinge malodor en kan hartkwaal verhinderen.

 

-- Opeenhopingsimmuniteit

Het verbetert zeer functies van alle lichaamsorganen, systeem van het opeenhopings het gezonde lichaam. Het verbetert immuniteit, verhindert bacteriën en de virusinvasie, verhindert ziekten en kanker.

 

-- Verjong Huid en verlies Gewicht

Door afscheiding van beïnvloede faecaliën en toxine, worden alle lichaamsorganen volledig teruggekregen. Het helpt buikvet verminderen en lichaamsvorm herbouwen geschikt te houden. Het verbetert ook de huidhelderheid en de elasticiteit, verwijdert acnes en vlekken.

 

-- Verhinder Gynaecologische Ziekten
Het instrument komt met een unieke ozongenerator die ontstekingen in het privé deel van vrouwen steriliseren en kan verminderen. Het is een efficiënte en geschikte behandeling voor gynaecologische ziekten.

 

Ontgifting en Reinigingssysteem: Uw Privé Gezondheidsmateriaal
Het de watergeneeskundesysteem van de Superstreamdubbelpunt gebruikt gepatenteerde eerste niet-invasieve de watergeneeskundemethode van de wereld. Het is eenvoudig te gebruiken en door de gebruiker in maximumprivacy in werking gesteld. Allen u moet doen moet speciale ontworpen de boog-vorm pijp aan de anus vastmaken, gezuiverd water bij de stromen van de lichaamstemperatuur in uw dikke darm. Het vormt een smeringslaag tussen darmen en faecaliën, en splitst de beïnvloede faecaliën op.

 

Verwijder de pijp, de opgeloste faecaliënstroom me uit automatisch als natuurlijke defecatie. Het regelmatige gebruik van dubbelpuntwatergeneeskunde bevordert dagelijkse schone defecatie, darm, toxineverwijdering, huidverjonging, en verbetert gezondheid geheel. Het behandelt effectief ziekten zoals constipatie en hemorrhoid. Het verwijdert faecaliën en de toxine, vermindert lever en van de van de nierlast en hartkwaal risico. Het is een innovatief gezondheidszorgmateriaal voor uw gehele familie.

  • Gehinderd door Constipatie? Opgelost in Één Minuut-het systeem van de dubbelpuntwatergeneeskunde helpt u ingewikkelde en op lange termijn volledig van de hand doen constipatie. Herwin het geluk van vlotte defecatie
  • Wil Jong Mooi en blijven? Begin van Ontgifting-Het is onmogelijk met intern toxineverblijf binnen uw lichaam gezond te zijn. Nu kunt u met het systeem van de dubbelpuntwatergeneeskunde. Het verwijdert al deze interne toxine en verbetert de functie van het geheel lichaamssysteem. Het maakt binnenstebuiten u blik van jonger en mooier.
  • Wil Gezond en Live Longer blijven? - Begin van Darmreiniging

het systeem van de dubbelpuntwatergeneeskunde zuivert uw binnenorganen en maakt tot hen verblijfsjongelui. Het is geen droom om voorbij honderd jaar te leven.

 

 

 

Hoogste Technologie, Opmerkelijke Prestaties en Uitzonderlijke Kwaliteit

Brandkast: 1) Unieke isolatieeenheid + elektrolekkage protection= dubbele verzekering voor uw veiligheid

2) De verwarmer van de vlak-paneellegering, 100%-elektriciteit en waterscheiding

3) Oververhitting, overdruk en over--temperatuurbescherming

Snel: 1) Verwarm snel voor, klaar in 10 seconden

2) Enige knoopverrichting, gemakkelijk en geschikt

3) Duidelijke Vertoning met het grote scherm; Facultatieve afstandsbediening voor gemakkelijke verrichting

Betrouwbaar: 1) De innovatieve niet-schaaltechniek, verzekert stal die lange tijd lopen

2) Stringente kwaliteitscontrole, de test van de 48 urenbetrouwbaarheid onder vochtigheid op hoge temperatuur en hoge

3) Professionele R&D en productie met ononderbroken verbetering

 

7.jpg

Bedrijfsinformatie

De niet Invasieve Machine van de Dubbelpuntwatergeneeskunde voor Constipatie 18De niet Invasieve Machine van de Dubbelpuntwatergeneeskunde voor Constipatie 19De niet Invasieve Machine van de Dubbelpuntwatergeneeskunde voor Constipatie 20

Contacteer ons

CONTACT DE V.S.!

Meer professionele inleiding voor uw betere verwijzing!

Verzend uw onderzoeksdetails in onderstaand, klik nu ‚Send‘!

Wij zullen u en slove uw overweging binnen 24 uren antwoorden!

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Tel. : +86-13631598551
Fax : 86-755-29500529
Resterend aantal tekens(20/3000)