Thuis Producten8D LRIS NLS

Van de de Therapieanalysator van het Bioresonancetouche screen 8D NLS de Quantummachine van de de Localisatieopeenvolging Kern

Certificaat
Van goede kwaliteit 3D NLS-Gezondheidsanalysator voor verkoop
Van goede kwaliteit 3D NLS-Gezondheidsanalysator voor verkoop
Klantenoverzichten
Op tijd is de levering, goede kwaliteitscontrole, u de werkelijk goede leverancier ik zocht. Ik wil tot reusachtige groter opdracht geven. U spoedig contacteren.

—— Gary de strauss-V.S.

Mijn klant vertelde me de machine van de lichaamsanalysator zo makkelijk te gebruiken is en het zeer nauwkeurig is. Het verkoop zeer goed nu. Ik ben zo gelukkig om u als leverancier te vinden.

—— Richard

Ik ben online Chatten Nu

Van de de Therapieanalysator van het Bioresonancetouche screen 8D NLS de Quantummachine van de de Localisatieopeenvolging Kern

China Van de de Therapieanalysator van het Bioresonancetouche screen 8D NLS de Quantummachine van de de Localisatieopeenvolging Kern leverancier
Van de de Therapieanalysator van het Bioresonancetouche screen 8D NLS de Quantummachine van de de Localisatieopeenvolging Kern leverancier Van de de Therapieanalysator van het Bioresonancetouche screen 8D NLS de Quantummachine van de de Localisatieopeenvolging Kern leverancier

Grote Afbeelding :  Van de de Therapieanalysator van het Bioresonancetouche screen 8D NLS de Quantummachine van de de Localisatieopeenvolging Kern

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: SSCH
Certificering: CE
Modelnummer: GY-T518D

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 EENHEID
Prijs: USD 1000-1500 unit
Verpakking Details: 1pcs/box 5pca/carton
Betalingscondities: T/T, Western Union, Paypal
Levering vermogen: 2000 eenheden per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Garantie: Een jaar Energiekop: ontdek voedsel, geneesmiddelen
Steun O.S: Venster xp, vensteruitzicht, window7, win8 (32&64bit) OEM: Ondersteuning
kleur: Black Taalversie: Meertalig
Type: Biochemisch Analysesysteem certificaat: CE

 Wat is Touch screen8d Lris Nls apparaat?


De principes van het NLS-Apparaat hebben hun oorsprong in bioresonanceonderzoek dat in de jaren '50 door wetenschappers in de V.S. en Rusland begon. Vanaf toen, zijn honderden miljoenen dollars gekanaliseerd in het testen van en het verbeteren van de technologie op zijn huidige niveaus van voortreffelijkheid. De database die centraal bij NLS ligt bevat exclusieve informatie als gevolg van Russische ontwikkelaars die en meer dan 100.000 patiënten onderzoeken behandelen met meer dan 1.000 gezondheidskwesties“.

 

 

Wat is NLS-apparaat?
De principes van het NLS-Apparaat hebben hun oorsprong in bioresonanceonderzoek dat in de jaren '50 door wetenschappers in de V.S. en Rusland begon. Vanaf toen, zijn honderden miljoenen dollars gekanaliseerd in het testen van en het verbeteren van de technologie op zijn huidige niveaus van voortreffelijkheid. De database die centraal bij NLS ligt bevat exclusieve informatie als gevolg van Russische ontwikkelaars die en meer dan 100.000 patiënten onderzoeken behandelen met meer dan 1.000 gezondheidskwesties“.

de Beschrijving van 8d LRIS NLS:
Complexe Analyse van alle organen en systemen van het menselijke lichaam: (aanwijzingen slechts)

1. Het cardiovasculaire systeem.
2. Maagdarmkanaal.
3. Genitaal-urinesysteem.
4. Musculoskeletal systeem.
5. Bronchie-longsysteem.

6. Het endocriene systeem.
7. Visueel en hoorapparaten/organen.
8. Het zenuwstelsel.
9. Biochemische analyse van bloed zonder interferentie.
10. Besmetting in de organen en de systemen – virussen, bacteriën, paddestoelen, protozoa, wormenbesmetting, enz. (stafylokokken en streptokokken, giardiasis, trichomonas, chlamydia, ureumplasma, etc.).

11. Kwalitatieve beoordeling van slijmachtige hormoonniveaus, bijnier, alvleesklier, schildklier, gonaden.
12. Niveau van immuniteit.
13. Allergiediagnose (complexe tests tot 500 allergenen).
14. Het medische testen (individuele selectie van drugs).
15. Chromosomale diagnose.

16. Laboratoriumanalyse (bloedonderzoeken, biochemische parameters, hormonen, spoorelementen).
17. AURAfunctie: kan zwakheidsenergie van orgaan tonen.
18. Behandeling van pathologische processen die door de bioresonantietherapie (meta--therapie) worden geïdentificeerd.
19. De litho-therapie van de behandelingsmethode (spectrale frequenties individueel geselecteerde mineralen) de Vrees, de Emotionele Matrijs, de verhoudingsmatrijs, enz.

 

De gemelde Voorwaardenmensen hebben met Bioresonantietherapie gebruikt:


1. Allergieën.
2. Scherpe Infectieziekten.
3. Bronchiaal Astma.
4. Auto-immune Ziekten.
5. Degeneratieve Organische Ziekten.

6. Reumatische Ziekten.
7. Arthropathy.
8. Gynaecologische Wanorde.
9. Immunodeficiency van gevarieerde oorsprong.
10. Post-vaccincomplicaties.

11. Intoxicatie en Giftige Spanning.
12. Hoofdpijn en Migraine.
13. Mycotic en Parasitische Wanorde.
14. Allerlei Pijn.
15. Neurodermatitis en Eczema.

16. Sportblessures.
17. Metabolische Ziekten.
18. Pre en Postoperatieve Behandeling.
19. Secundaire Virale Wanorde.
20. Urologische Wanorde.

21.Check de Emotionele staten van de persoon b.v.: Vrees, verhouding enz.
22. AURAfunctie: kan zwakheidsenergie van orgaan tonen.
23. de litho-therapie van de behandelingsmethode (de spectrale frequenties selecteerden individueel mineralen) Vrees, Emotionele Matrijs, verhoudingsmatrijs enz. en meer.
24 Chinese Versie.

Feiten over het programma:


De materiaalopstelling op een moderne elementenbasis, heeft een modieus ontwerp, en zet met een PC via USB-poort om. Het apparaat van eenheidslris -lris-nls heeft een digitale trekkersensor in de eenheid en een analoge trekkersensor die in de bioinductor wordt gebouwd.

De programmawerken regelmatig aangaande om het even welke Windows-besturingssysteem (Windows-besturingssysteem XP/Vista/7) Nieuwe versies zijn beschikbaar voor vrije download van de plaats

Baseer zeer uitgebreide normen en blijf A gedetailleerd gebruikers e-Handboek kweken is inbegrepen.

Beoordeling van chakras en het aura.

(Een aura is het elektromagnetische veld dat elk levend wezen omringt en op het fysieke gebied door elektrisch geladen voorwerpen vertoond die zich als verschillende kleuren vertegenwoordigen die het lichaam omringen. Dit elektromagnetisch veld kan informatie betreffende de emotionele staat van een persoon verstrekken, de kwaliteit van bewustzijn en zal het niveau van gezondheid betreffende een individueel orgaan en orgaansystemen. bepalen) 

 

 

de Waaier van 8d LRIS NLS:
Lris-NLS kan door iedereen worden gebruikt wie in snel en effectief het onderzoeken van de gezondheid van hun patiënten, cliënten, vrienden, familie of werknemers geinteresseerd is. De nauwkeurige analyse is de drijffactor van ons bedrijf en geen kwestie dat u bent of wat u, zult u met de informatie goed ingelicht zijn u zich van het apparaat lris-NLS, zult verzamelen en zo iedereen zal u met werkt.

Herinner dat de informatie over een cellulair niveau wordt verzameld, en de schoonheid van deze methode van diagnose is dat alvorens om het even wat wordt vertoond, het wordt gevonden.

De mensen die onder om het even welke volgende categorieën vallen zijn welkom, geadviseerd en zullen voordeel halen uit het gebruiken van en het hebben van een biofeedback lris-NLS apparaat vinden.

Huisartsen:
Het apparaat staat ontdekkend toe en controlerend de uitdrukking van genetisch veroorzaakte ziekten onder alle familieleden

Klinieken en medische eenheden:
Verhoogt zeer de efficiency van klinisch onderzoek en de aanvankelijke ontvangst. Beduidend lagere kosten van financiën en tijd. De artsen zijn vrijgesteld van het routine en vaak formele werk. Geen behoefte om uw cliënten naar andere specialisten te sturen, u kan hen bijstaan door alle zorgen te onderzoeken die zij en verstrekkend behandeling, en helende methodes hebben gehad.

Onderwijsfaciliteiten en scholen:
Wordt een echt ononderbroken toezicht op de gezondheid van al kinderen en het personeel één keer per maand met intervallen van niet minder dan, de capaciteit om de geschiktheid van de gezondheid van de student te beoordelen.

De atleet, recreatie centreert en geschiktheid en faciliteiten:
De objectieve medische controle wordt vereist wanneer er een ernstige oefening is. Dit materiaal staat ons toe om een individueel programma tot stand te brengen, rekening houdend met eigenschappen van het organisme.

de Familie en de vrienden van 8d LRIS NLS:

LRIS -LRIS-nls is een groot hulpmiddel om de gezondheid van uw familie en vrienden te controleren. Verstrekt controlemiddelen, behandeling en het helen zonder het moeten hopen financiën aan de Gezondheidszorgdiensten besteden.

het Schoonheidsmiddel en het kuuroordsalons van 8d LRIS NLS:
Bezorgdheid over de gezondheid van zijn klanten – een zeer sterke concurrerende troef. De objectieve beoordeling van de cliënt kan individueel kosmetisch programma kiezen en indrukwekkende resultaten bereiken.

de Nauwkeurigheid & de Vergelijking van 8d LRIS NLS:
De belangrijkste vraag die wanneer het geven van aandacht aan het apparaat rijst van LRIS NLS is hoe het apparaat van honderden andere apparaten die reeds op de markt worden verkocht verschilt. Terwijl alle bedrijven proberen om mensen te overtuigen dat er één of ander reusachtig verschil in de functie van hun apparaten is, is de waarheid dat zij allen volgens gelijkaardige principes functioneren. Lris-NLS wordt beschouwd een als biofeedback apparaat en het meest significante verschil in biofeedback apparaten is de methodologie waarin de diagnose wordt geleid. Sommige apparaten werken met radiofrequenties terwijl anderen informatie van de impuls en de vochtigheid huidig in de huid verzamelen. Lris-NLS, echter, functioneert in het koninkrijk van verwerkingsinformatie binnen het elektromagnetische veld terwijl ook het opnemen van andere methodes van Analyse.

Lris-NLS wordt zich ontworpen om de nauwkeurigste kenmerkende resultaten op te leveren omdat het op de bron concentreert, zijn de hersenen, daarom, de mening waar wij beginnen accumulerend informatie over de veranderingen die in het lichaam voorkomen. De sensoren in de hoofdtelefoons die op de oren van het onderwerp worden geplaatst zullen de hersenen teweegbrengen om de frequenties mee te delen die binnen het lichaam voorkomen. Elke verandering op het cellulaire niveau zal worden ontdekt en worden geïdentificeerd, of de uitdaging bacteriën, virus, parasiet is, of om het even welke ziektemanifestatie of het biochemische zijn, het door erkenning van zijn unieke frequentie/handtekening zal worden ontdekt en zal geïdentificeerd door naam en ontwikkelingsstadium.

Lris-NLS wendt een behandelingsmethode aan die wordt ontworpen om het lichaam te versterken en de natuurlijke terugwinning van het lichaam te verbeteren aan gezondheid. De combinatie dergelijke helende modaliteiten zoals acupunctuur, iridology, de auraopsporing en anderen verbeteren de nauwkeurigheid van het apparaat van diagnose. Het gebruik maken van van dit apparaat biedt de vakman en de cliënt een kans gelijkend op één-einde-winkelt; bezoekend de specialist voor een volledige analyse en niet moetend weken op de resultaten wachten.

De nadruk is het kenmerkende gedeelte, en alles die geestelijk is, emotioneel of geestelijk wordt secundair. Onze organismen zijn ongelooflijk, en natuurlijk het helen van zijn lichaam alles heeft met het geloof en de gezondheid van een sterke mening te doen. Onze analyse is nauwkeurige 90%-95% omdat het programma de exploitant in detail aan onderzoek plaatselijk en toestaat. De sensoren in de hoofdtelefoons worden ontworpen om specifieke frequenties nauwkeurig te erkennen terwijl geduldig/de cliënt aanwezig is.

Het meeste biofeedback materiaal werkt op een gelijkaardig principe; de gedetailleerde softwarehulp in het verstrekken van de nauwkeurigste analyse en de sensoren identificeert de specifieke frequentie die in de terugkeer aan goede gezondheid helpt. _verge*lijken aan ander apparaat op de de markt, de lris-NLS schijnen te het de het meest gebruikersvriendelijk apparaat dat ver*strekken voorbeeldig nauwkeurigheid. Met zijn gemak van eenvoud, wordt het ontworpen om door iedereen, vakman of niet-vakman worden gebruikt; iedereen wie een proactieve benadering neemt en voor goed gezondheid en welzijn streeft.

Wij moedigen en stemmen in met om het even welke vragen aan, aangezien wij zeker zijn dat zodra u een kans hebt om LRIS -LRIS-nls te ervaren en in werking te stellen en zijn resultaten te getuigen, u uiterst op indruk zult gemaakt worden. Gelieve te voelen vrij om met ons voor meer informatie te contacteren.

Na zijn steekproef het testen verslag die door LRIS-NLS en Computer Tomograph worden uitgebracht.

 

Het zoeken van ideale Touch screen8d NLS Fabrikant & leverancier? Wij hebben een brede selectie aan grote prijzen om u te helpen creatief worden. Al Scanner van Nls 17d is gewaarborgde kwaliteit. Wij zijn de Oorsprongsfabriek van China van Nls 9d Analizador. Als u om het even welke vraag hebt, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren.

 

Van de de Therapieanalysator van het Bioresonancetouche screen 8D NLS de Quantummachine van de de Localisatieopeenvolging Kern

 

Van de de Therapieanalysator van het Bioresonancetouche screen 8D NLS de Quantummachine van de de Localisatieopeenvolging Kern

Van de de Therapieanalysator van het Bioresonancetouche screen 8D NLS de Quantummachine van de de Localisatieopeenvolging Kern

Contactgegevens
Shenzhen Guangyang Zhongkang Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: lucy

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)