products

Het klinische Gebruikende VRIJE Verschepen Dolma 4025 van Metatron NLS Bioresonance-van de Gezondheidsaftasten en Therapie Apparaat

Basisinformatie
Plaats van herkomst: guang dong China
Merknaam: SSCH/OEM/ODM
Certificering: CE
Modelnummer: Ssch-4025
Min. bestelaantal: 1 EENHEID
Prijs: USD3000-10000/PC
Verpakking Details: 1pcs/box 5pca/carton 7KG 42*40*20
Levertijd: 2-3 het werkdagen
Betalingscondities: T/T paypal het westenunie
Levering vermogen: 500/PC maand
Gedetailleerde informatie
OS: Het uitzichtvenster van het venster xp venster 7 Win8 Scheepvaartmaatschappij: DHL UPS TNT Fedex of Cargadoor.
Levertijd: Binnen 3-5 dagen na ontvangen betaling Betalingstermijnen: T/T paypal het westenunie
Pakket: De uitvoer standaard sterk houten doos of karton Gewicht: 7 KG
Hoog licht:

metatron nls diagnostic

,

metatron hunter


Productomschrijving

De duurzame Veilige van het Systeemdolma van Metatron NLS Therapie van het de Gezondheidsaftasten 2 Jaargarantie

 

Snel Detail:


Het instituut van Praktische Psychofysica introduceert nieuwe versie van Rode Draak“ software van HSS „Metatron“ met de „die voor de Oostelijke markten van Azië wordt aangepast.

Terwijl het hebben van alle belangrijkste functies van „Metapathia gr. omvat de Klinische software“ van de software „Rode Draak“ sommige extra eigenschappen:

 

- Naast Russische, Engelse en Duitse talen steunt de nieuwe software Chinese en Japanse talen.

- Nieuwe sectie – de „Traditionele Chinese Geneeskundevoorbereidingen die“ meer dan 600 etalons bevatten werden toegevoegd aan „Rode Draak“ software.

 

De Chinese geneeskunde is technologie voor gezondheidshervatten dat zeer in ontwikkeling van wereldgeneeskunde bijdroeg. De belangrijkste distinctieve eigenschap van deze traditionele voorbereidingen die worden gebruikt en duizend jaar geperfectioneerd is dat zij van natuurlijke slechts componenten worden gemaakt.

 

Van het standpunt van fysiologie zijn de Traditionele Chinese Geneeskundevoorbereidingen natuurlijker en veiliger en zo nuttiger voor menselijke gezondheden dan chemisch samengestelde drugs van de Westelijke geneeskunde.


Beschrijving:


De onderzoek van het Instituut hebben tot een analoog-vrij onderzoekssysteem geleid, dat toestaat vindend om het even welke voorwaarden in het lichaam door veranderingen in de golfkenmerken van weefsels van het lichaam. De niet-lineaire analysesystemen (NLS) zijn de meest geavanceerde informatietechnologie beschikbaar in deze eeuw en kunnen als de opmerkelijkste en voordelige verwezenlijking van moderne natuurwetenschappen worden beschouwd.

 

Het diagnosemateriaal is gebaseerd op de spectrale analyse van het draaikolkmagnetische veld van om het even welk biologisch voorwerp. Het is vrij uniek en onvergelijkelijk vandaag in de wereld.

 

Het hardware-software systeem „METATRON“ dat bij het Instituut van Praktische Psychofysica wordt ontwikkeld laat een productie van een vooraf ingestelde bioelectrical activiteit van hersenenneuronen toe, met deze activiteit als achtergrond wordt het mogelijk signalen nauwelijks selectief om te vergroten opspoorbaar tegen de statistische schommelingen, en dan om de informatie te isoleren en te decoderen die zij hebben bevat.

 

Op een bepaalde manier het systeem van „METATRON“ neemt lagers van deze straling enkel waar het voortkomt om het dan te decoderen en te tonen op het computerscherm waar een virtueel model van het orgaan in specifieke kleuren wordt opgesteld.

 

De computermodellen geven artsen ook een drie afmetingsprojectie van interne organen. De gekleurde tekens die op het beeld worden geplaatst maken het voor de arts gemakkelijker om de plaats van pathologisch proces te bepalen.

 

Het is mogelijk om het proces van desintegratie van deze biologische structuren te beoordelen, en prognose te maken, door de waaier van kleuren van de tekens en hun regeling op het computermodel van het orgaan te vergelijken, die de dynamica van hun verandering over een periode van tijd gebruiken.

 

om pathologie op een gebied te bepalen is het noodzakelijk om diepere niveaus van het orgaan te onderzoeken dat op het scherm door de computer wordt geproduceerd tot de pathologiebakermat wordt gelokaliseerd.

 

De onderzoek van het Instituut slaagden in het produceren van dit meest efficiënte materiaal dat aan de frequentie van de hoofdimpulsen zonder menselijke interventie, evenals, het ontdekken en het verbeteren tekorten en pathologie in organen en lichaamscel op zijn kan automatisch stemmen.

 

Dit wordt door combinatie verschillende specifiek gemoduleerde magnetische schommelingen bereikt die op een matrijs worden geregistreerd. Het fundamentele concept in de ontwikkeling van dit materiaal was de hypothese dat het menselijke lichaam een elektromagnetisch informatiekader heeft dat aan externe straling kan antwoorden.

 

 

Pakket 

De uitvoer standaard sterk houten doos of karton

Betalingstermijnen

T/T paypal het westenunie

levertijd

Binnen 3-5 dagen na ontvangen betaling

Scheepvaartmaatschappij

DHL UPS TNT Fedex of Cargadoor.

Ladingshaven 

Shen zhen China

OS

 Het uitzichtvenster 7 Win8 van het venster xp venster

 

 

 

Eigenschapvoordelen:


1. Jager 4025 is automatischer.
2. De jager zal u een vergelijking na u geven die de analyse en de therapie maken.
3. De jager zal u het verdere onderzoek om diepe reden geven.


4. De jager zal u de aanbeveling over de behandeling voor proefpersoon geven.
5. De jager kan u geven hoger in nauwkeurigheid.
6. De jager is professioneler en slim.


7. De jager kan uw volledig lichaam volgens het systeem van mens testen, dat u sparen tijd kan helpen om punt te kiezen.
8. De jager kan de hoogste test doen.
9. De software van Jager is geschikter om te gebruiken, wanneer u de muis naar het pictogram verplaatst, het zal geven u een beschrijving van de functie van de knoop.


10. De arts kan nauwkeurigere bakermat toevoegen in het testen.
11. Er is een „slimme filter“ functie, kan het de punten overgaan die ongeschikt voor de proefpersoon, zijn en de punten verlaten die voor de proefpersoon geschikt zijn. 

 

 

 

 

Hoofdmachine

1 PC

Hoofdtelefoonsensor

1 PC

Blauwe USB-kabel

1 PC

Hoog - kwaliteits Zwarte verbindende Kabel

2 PC

Testende Kop

1 PC

USB doogle voor software

1 PC

DVD-software

1 PC

Aluminiumdoos

1 PC

 

 

Concurrentievoordeel:


Wij zijn fabrikant metatron 4025 nls


Nauwkeurigheidstarief van tot 95%
de garantie van 2 jaar (één jaar dat op de verhoging van origineel wordt gebaseerd)


De zwangere vrouwen, de kinderen en de bejaarden kunnen zonder enige bijwerkingen gebruiken
Ruwe aluminium verpakking met schok op hoge temperatuur.

 

De naverkoopdienst


De dienst en Garantie

 

De Technologieco. van Shenzhenguangyang Zhongkang, Ltd wordt toegewijd aan innovatief verstrekken, kwaliteitsproducten en uitstekende klantenservice. Of u een orde plaatst, zoekend technische ondersteuning of hebben enkel een basisvraag, zullen wij reactie op u binnen 24 uren

en ernaar streven om u het hoogste niveau van steun te brengen. Tevreden om onze bedrijfdienst te contacteren   

 

A. garantieperiode

Onze garantie omvat het behoud van de defecten van de materiële en productietechnologie binnen 2 jaar

de datum u koopt onze machine.

 

B. beperking

Als de machine niet wordt gedateerd, zullen wij u niet kunnen verstrekken de dienst.

Wij zullen geen verantwoordelijkheid als om het even welke schade dragen die door volgend wordt veroorzaakt:

 

    Schade die door brand, aardbeving, rellen, of om het even welke overmacht wordt veroorzaakt.

    Bijkomende schade zoals onderbreking van zaken en verlies van bedrijfsvoordeel met inbegrip van verlies veroorzaakt door te gebruiken

machine, kosten die door de vervanging, de installatie en de dienst, of de eisen van een andere machines van uw klanten worden opgeheven.

 

C. het verschepen probleem

Als u vindt zijn er verkeerd iets terwijl het openen van de verpakking, alstublieft scheepvaartmaatschappij contacteren in eerste keer, moeten allebei van ons

bespreek met relatieve scheepvaartmaatschappij om het probleem op te lossen. Tegelijkertijd, zullen wij relatieve hulp voor u doen.

 

Het klinische Gebruikende VRIJE Verschepen Dolma 4025 van Metatron NLS Bioresonance-van de Gezondheidsaftasten en Therapie Apparaat 0

 

Het klinische Gebruikende VRIJE Verschepen Dolma 4025 van Metatron NLS Bioresonance-van de Gezondheidsaftasten en Therapie Apparaat 1

Contactgegevens
kathy