aboutus

Bedrijfsprofiel

Shenzhen Guangyang Zhongkang Technology Co., Ltd.

 

De Technologieco. van Shenzhenguangyang Zhongkang, Ltd in 2007 wordt gevestigd, is een snelle groeiende onderneming, die het produceren en marketing van de machines die van de gezondheidsanalysator integreert. Na jaar-inspanning 10 en ontwikkeling, nu zijn wij één van de belangrijke de Machinefabrikanten en de leveranciers van de gezondheidsanalysator in China geworden. Wij houden altijd een zeer vriendelijke verhouding met vele fabrieken van Voedingsproducten, organisaties van het Gezondheidszorgonderzoek en ziekenhuizen in China, en van hoge reputatie in gezondheidszorg en terugwinningsmarkt in eigen land en internationaal genoten.

 

Onze fabrieksnadruk op de machine van de gezondheidsanalysator zoals 8D-de analysator van de IRISnls gezondheid, Matatron NLS, USB Iriscope, huidanalysator, Microcirculatie, de machine van de Groot potentieeltherapie, het Lage Apparaat van de Lasertherapie en etc…. Wij steunen OEM en ODM de dienst. Wij hebben Ce, FC, en medisch apparaatcertificaat voor onze medische producten.

 

Geen kwestie u is professionele Artsen of wil een machine voor huis het gebruiken kopen, kunnen wij aan al uw behoefte voldoen. En onze goederen zijn wijd gebruikt in Laboratorium, het Ziekenhuis, het centrum van de Luxegezondheidszorg, en etc…. Onze goederen zijn beroemd voor hun hoge stabiele kwaliteit en redelijke prijs. Wij kunnen onze producten in diverse soorten ontwerpen volgens klant-specifieke eisen leveren.

 

Wij hebben meer dan 100 OEM producten verstrekken die naar ongeveer 40 landen en gebieden over de hele wereld uitvoerden. om meer professionele dienst aan onze cliënten te verlenen, hadden wij opstelling ons nieuwe verkopend en op de markt brengend centrum, dichtbij de Shenzhen-het Noordenpost op 2013, die voor onze klanten gemakkelijk is te bezoeken.

 

 

GuangYangZhongKang heeft krachtige R&D-teams, verstrekken wij OEM, ODM de dienst, en wij hebben goede samenwerking met IIPA, IPP die de trainingscursus van Iridology, en de trainingscursus van NLS verstrekken.

 

Wij streven naar het verstrekken van de beste machine van de gezondheidsanalysator, en het leveren van een bijdrage tot het gebied van het verhinderen en gezondheidszorg.

                             Shenzhen Guangyang Zhongkang Technology Co., Ltd.

Geschiedenis

De Technologieco. van Shenzhenguangyang Zhongkang, Ltd werd opgericht in 2007. Wij zijn een snelle groeiende onderneming, die het produceren en marketing van de machines van de gezondheidsanalysator integreert.

 

Onze hoofdproducten als het volgende:

 

 • De Machine van de gezondheidsanalysator
 • de Gezondheidsanalysator van 8D NLS
 • Metatronnls Jager 4025
 • de Gezondheidsanalysator van 9D NLS
 • USB Iriscope
 • Laser het Helen Apparaat
 • Quantumresonantie Magnetische Analysator
 • Quantumbiofeedback Machine
 • De Camera van Iriscopeiridology
 • Subgezondheidsanalysator
 • De lage Machine van de Lasertherapie
 • Elektrostatische Therapiemachine
 • Het Apparaat van de groot potentieeltherapie
 • De Analysator van het huidwerkingsgebied
 • Microcirculatiemicroscoop

Dienst

Guangyang Zhongkang Technology Limited is één van de professionele fabrikanten wat zich in de machine van de Gezondheidsanalysator, zoals USB Iriscope, NLS, Microcirculatie en het Lage Apparaat van de Lasertherapie specialiseren.

 

Onze Voordeeldienst:

 

 1. Wij hebben ons eigen ontwikkelend en listig team, die onze eigen technologyical en innovatieve producten voor klanten verzekeren!

 2. Voor om het even welke klanten die nieuw idee over sommige producten hebben, enkel weten het, kunnen wij volgens uw idee een uniek ontwerp verstrekken.

 3. Voor om het even welke klanten die ons de steekproeven van sommige producten verzenden, zullen wij zullen en betere die degenen ontwikkelen ontwerpen op de steekproeven worden gebaseerd!

 4. Wij kunnen steekproef volgens het ontwerp van om het even welke cliënt verstrekken.

 5. Wij zijn fabrikant, fabriek, zodat hebben wij de capaciteit van massaproduktie.

 

Technische ondersteuning

 

Al onze arbeiders zijn ervaren en deskundig!

De software wordt ontwikkeld door onze eigen programmeur, en OEM en ODM de dienst wordt verleend.

 

Na de verkoopdienst

 

Onze werkende team en verkoopteams kunnen de dienst van snelle en hoog rendementnaverkoop voor ons die product waarborgen aan overal van de wereld wordt verkocht.

 

SSCH heeft een volledig leveringssysteem voor de delen, die de vraag van het bedrijf van producttoebehoren kunnen waarborgen. Wij hebben de gemeenschappelijke delen in de belangrijkste wereld van het samenwerkingspunt wijd opgeslagen, die de leveringstijd kan grotendeels verkorten. Als zo om het even welke vraag hebben, contacteer ons enkel op om het even welk ogenblik bij uw gemak!

 

De vervoersdienst

 

DHL, UPS, Fedex is goede partners, wat de snelle en veilige levering aan de klant kan waarborgen.

Ons Team

 

Shenzhen Guangyang Zhongkang Technology Co., Ltd.

 

 

 

Shenzhen Guangyang Zhongkang Technology Co., Ltd.

 

 

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Michael Liu
Tel. : +86-13631598551
Fax : 86-755-29500529
Resterend aantal tekens(20/3000)