products

Het helen van de Analysator van het de Jagerslichaam van Behandelingsmetatron NLS 4025 voor Beendereninspectie

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China (vasteland)
Merknaam: SSCH
Certificering: CE
Modelnummer: GY-4025
Min. bestelaantal: 1 EENHEID
Prijs: Negotiated
Verpakking Details: 1pc/box 5boxes/carton 7KG 42*40*20cm
Levertijd: 5-7 dagen na het ontvangen van betaling
Betalingscondities: Western Union, T/T, MoneyGram, Paypal
Levering vermogen: 3000 eenheden per maand
Gedetailleerde informatie
Steun O.S: Venster xp, vensteruitzicht, window7, win8 (32&64bit) Taalversie: Engels, Duits, Russisch
Pakket: De uitvoer Standaard Sterk Houten Doos of Karton, Aluminium Service: Hoogtepunt van Opleiding Videos/OEM
kleur: Zilver Garantie: twee jaar
Systemen NLS: Metatron 4025 jagersversie Scheepvaartmaatschappij: DHL UPS TNT Fedex of Cargadoor.
Gewicht: 7 KG
Hoog licht:

metatron nls diagnostic

,

metatron hunter


Productomschrijving

 

Het helen van de Analysator van het de Jagerslichaam van Behandelingsmetatron NLS 4025 voor Beendereninspectie

 

Nota:  welkom Besprekend de transactieprijs om meer Kortingen te krijgen: -)

 

Metatronjager 4025 NLS-apparaat:              

 

De belangrijkste eigenschap van de Jagerssoftware van Metapathia gr. is functie geroepen „Driedimensioneel Aftasten“ dat toestaat om een bakermat waar de tumor verscheen, erfelijke ziekten, enz. automatisch te lokaliseren en de reden van verschijning te vinden op genoomniveau, die achter elkaar histologische besnoeiingen, cytologische besnoeiingen, chromosoomreeksen overgaan, chromosomen te scheiden, en dieper te gaan tot fragmenten van DNA-schroef.

 

Pakket 

De uitvoer standaard sterk houten doos of karton

Betalingstermijnen

T/T paypal het westenunie

levertijd

Binnen 3-5 dagen na ontvangen betaling

Scheepvaartmaatschappij

DHL UPS TNT Fedex of Cargadoor.

Ladingshaven 

Shenzhen China

OS

 Het uitzichtvenster 7 Win8 van het venster xp venster

 

Hoofdmachine

1 PC

Hoofdtelefoonsensor

1 PC

Blauwe USB-kabel

1 PC

Hoog - kwaliteits Zwarte verbindende Kabel

2 PC

Testende Kop

1 PC

USB doogle voor software

1 PC

DVD-software

1 PC

Aluminiumdoos

1 PC

 

Snel Detail:                                             

 

Het systeem werkt volgens het principe van de versterking van het het in werking stellen signaal van desintegrerende metastabiele structuren. Beïnvloed door het externe elektromagnetische veld, veroorzaakt de magnetische ogenblikken van moleculaire stromen in de toevoegselcentra van de cellen van de schorszenuw, hen om hun originele richtlijn los te maken. Dit resultaat in verkeerde opstelling van de rotatiestructuren hiervan delocalized elektronen leidt tot onstabiele of metastabiele staten binnen hen. Deze het desintegreren voorwaarden doen dan dienst als het in werking stellen signaal.

 

In termen van fysica is het apparaat een systeem van elektronische schommelingen, die bij de golflengten van elektromagnetische straling resoneren. Met hun die energie die gelijk aan de energie wordt vereist zijn om de dominante banden op te splitsen die de structurele organisatie van het biologische voorwerp handhaven.

 

Het systeem laat de productie van een vooraf ingestelde bioelectrical activiteit van de hersenenneuronen toe, en in deze context wordt de activiteit, het mogelijk signalen selectief om te vergroten, die vóór tegen de statische schommelingen nauwelijks opspoorbaar waren. De informatie over de specifieke tijdelijke voorwaarden van organen en de weefsels worden dan verzameld op een niet-contactbasis met behulp van een „trekker-sensor“, ontwikkeld met de hulp van moderne informatietechnologie en microcircuitry.

 

De sensor ontdekt vage signaalschommelingen en selecteert hen uit de gemiddelde statistische lawaaikenmerken van het gebied en zet hen in een digitale opeenvolging om die door een microprocessor wordt verwerkt, die dan aan de computer door de interfacekabel wordt overgebracht.

 

Beschrijving:

 

 

De onderzoek van het Instituut hebben tot een analoog-vrij onderzoekssysteem geleid, dat toestaat vindend om het even welke voorwaarden in het lichaam door veranderingen in de golfkenmerken van weefsels van het lichaam. De niet-lineaire analysesystemen (NLS) zijn de meest geavanceerde informatietechnologie beschikbaar in deze eeuw en kunnen als de opmerkelijkste en voordelige verwezenlijking van moderne natuurwetenschappen worden beschouwd. Het diagnosemateriaal is gebaseerd op de spectrale analyse van het draaikolkmagnetische veld van om het even welk biologisch voorwerp. Het is vrij uniek en onvergelijkelijk vandaag in de wereld.

 

Het hardware-software die systeem „METATRON“ bij het Instituut van Praktische Psychofysica wordt ontwikkeld laat een productie van een vooraf ingestelde bioelectrical activiteit van hersenenneuronen toe, met deze activiteit als achtergrond wordt het mogelijk signalen nauwelijks selectief om te vergroten opspoorbaar tegen de statistische schommelingen, en dan om de informatie te isoleren en te decoderen die zij hebben bevat.

 

Op een bepaalde manier het systeem van „METATRON“ neemt lagers van deze straling enkel waar het voortkomt om het dan te decoderen en te tonen op het computerscherm waar een virtueel model van het orgaan in specifieke kleuren wordt opgesteld.

 

De computermodellen geven artsen ook een drie afmetingsprojectie van interne organen. De gekleurde die tekens op het beeld worden geplaatst maken het voor de arts gemakkelijker om de plaats van pathologisch proces te bepalen. Het is mogelijk om het proces van desintegratie van deze biologische structuren te beoordelen, en prognose te maken, door de waaier van kleuren van de tekens en hun regeling op het computermodel van het orgaan te vergelijken, die de dynamica van hun verandering over een periode van tijd gebruiken.

 

om pathologie op een gebied te bepalen is het noodzakelijk om diepere die niveaus van het orgaan te onderzoeken op het scherm door de computer wordt geproduceerd tot de pathologiebakermat wordt gelokaliseerd.

 

De onderzoek van het Instituut slaagden in het produceren van dit meest efficiënte materiaal dat aan de frequentie van de hoofdimpulsen zonder menselijke interventie, evenals, het ontdekken en het verbeteren tekorten en pathologie in organen en lichaamscel op zijn kan automatisch stemmen.

 

Dit wordt door combinatie verschillende specifiek gemoduleerde magnetische die schommelingen bereikt op een matrijs worden geregistreerd. Het fundamentele concept in de ontwikkeling van dit materiaal was de hypothese dat het menselijke lichaam een elektromagnetisch informatiekader heeft dat aan externe straling kan antwoorden.

 

Eigenschapvoordelen:      

                                        

1. Jager 4025 is automatischer.


2. De jager zal u een vergelijking na u geven die de analyse en de therapie maken.


3. De jager zal u het verdere onderzoek om diepe reden geven.


4. De jager zal u de aanbeveling over de behandeling voor proefpersoon geven.


5. De jager kan u geven hoger in nauwkeurigheid.


6. De jager is professioneler en slim.


7. De jager kan uw volledig lichaam volgens het systeem van mens testen, dat u sparen tijd kan helpen om punt te kiezen.


8. De jager kan de hoogste test doen.


9. De software van Jager is geschikter om te gebruiken, wanneer u de muis naar het pictogram verplaatst, het zal geven u een beschrijving van de functie van de knoop.


10. De arts kan nauwkeurigere bakermat toevoegen in het testen.


11. Er is een „slimme filter“ functie, kan het de punten overgaan die ongeschikt voor de proefpersoon, zijn en de punten verlaten die voor de proefpersoon geschikt zijn. 

 

Concurrentievoordeel:                                   


Wij zijn fabrikant metatron 4025 nls
2017 recentste producten
Nauwkeurigheidstarief van tot 95%
de garantie van 2 jaar (één die jaar op de verhoging van origineel wordt gebaseerd)
De kinderen en de bejaarden kunnen zonder enige bijwerkingen gebruiken
Ruwe aluminium verpakking met schok op hoge temperatuur

 

Het helen van de Analysator van het de Jagerslichaam van Behandelingsmetatron NLS 4025 voor Beendereninspectie 0

 

Het helen van de Analysator van het de Jagerslichaam van Behandelingsmetatron NLS 4025 voor Beendereninspectie 1

 

Het helen van de Analysator van het de Jagerslichaam van Behandelingsmetatron NLS 4025 voor Beendereninspectie 2

 

Verpakking & het Verschepen

  1. 1 eenheid/doos, 42×40×20 cm. Lever van Shenzhen, Guangdong.

  2. FedEx/DHL/UPS/TNT voor steekproeven, Huis-aan-huis;

  3. Door de Lucht of door Overzees voor partijgoederen, voor FCL; Luchthavenhaven het ontvangen;

  4. Klanten die vrachtvervoerders of overeen te komen verzendwijzen specificeren!

  5. Levertijd: 2-5 dagen voor steekproeven; 5-7 dagen voor bulkorder.
    Normaal ingepakt door kartondoos, kan volgens ordehoeveelheid worden aangepast.

 

De dienst en Garantie

 

De Technologieco. van Guangyangzhongkang, Ltd wordt toegewijd aan innovatief verstrekken, kwaliteitsproducten en uitstekende klantenservice. Of u een orde plaatst, zoekend technische ondersteuning of hebben enkel een basisvraag, zullen wij reactie op u binnen 24 uren en zullen ernaar streven om u het hoogste niveau van steun te brengen. Tevreden om onze bedrijfdienst te contacteren.

 

A. garantieperiode

 

Onze garantie omvat het behoud van de defecten van de materiële en productietechnologie binnen Dertien maanden vanaf de datum u onze machine koopt.

 

B. beperking

 

Als de machine niet wordt gedateerd, zullen wij u niet kunnen verstrekken de dienst. Wij zullen geen verantwoordelijkheid als om het even welke die schade dragen door volgend wordt veroorzaakt: Schade door brand, aardbeving, rellen, of om het even welke overmacht wordt veroorzaakt die. Bijkomende schade zoals onderbreking van zaken en verlies van bedrijfsdievoordeel met inbegrip van verlies door de machine, kosten wordt veroorzaakt te gebruiken door de vervanging, de installatie en de dienst, of de eisen van een andere machines van uw klanten worden opgeheven.

 

C. het verschepen probleem

 

Als u vindt zijn er verkeerd iets terwijl het openen van de verpakking, alstublieft scheepvaartmaatschappij contacteren in eerste keer, moeten allebei van ons met relatieve scheepvaartmaatschappij bespreken om het probleem op te lossen. Tegelijkertijd, zullen wij relatieve hulp voor u doen.

 

Verzend uw Onderzoeksdetails in Onderstaand, „nu verzendt“ de Klik!

 

OEM Dienst bood aan, Aangeboden Ontwerp de Dienst, Aangeboden Kopersetiket.

Contactgegevens
joanna

Telefoonnummer : +8613823506407