Van de het Rode lichtpijn van het huisgebruik Flexibel 0.3A Infrarood de Hulpstootkussen
1
MOQ
negotiable
Prijs
Home Use Flexible 0.3A Infrared Red Light Pain Relief Pad
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: China (vasteland)
Merknaam: SSCH/Suyzeko
Certificering: CE/FDA
Modelnummer: GY-P8L
Hoog licht:

0.3A het Stootkussen van de pijnhulp

,

660nm de Hulpstootkussen van de rood lichtpijn

,

850nm de infrarode omslag van de rood lichttherapie

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: 1PC/Carton
Levertijd: 5-8 werkdagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000 PCs per Maand
Specificaties
Licht: 152 PCs
Macht: 3 W
Infrarode lichte golflengte: 850 NM
frequentie: 50-60Hz
functie: De hulp van de lichaamspijn
Ingangsstroom: 0.3A
Kleur: Aangepast
Rood lichtgolflengte: 660 NM
Productomschrijving

Van de het lichaams lokale pijn van het huisgebruik de flexibele van het de hulplichaam van het de massagestootkussen omslag van de het rode lichttherapie infrarode

 

 

In veel gevallen, na een cursus van behandeling met infrarood licht, is de pijn gegaan voor goed.

 

De Photobiomodulationtherapie is beschikbaar aan u door gepulseerde Rode en Infrarode LEIDENE van Suyzeko/SSCH overzicht lichte therapiesystemen. Wij bieden LEIDENE therapiestootkussens aan komen met programmeerbaar controlemechanisme die chooseable licht en regelbare frequentiewijze en tijd. U kunt de beste configuratie voor uw therapiebehoeften selecteren. De controlemechanismenmacht en pulseert het licht in de flexibele neopreenstootkussens die op de huid over een gebied van pijn, verwonding worden geplaatst, of waar de steun en de verhoogde omloop nodig zijn.

 

Modelleer nr.: GY-P8L

Draagbaar, flexibel ontwerp. R en IRL, 112 leds of 152 leds. Kan verschillende golflengtecombinatie aanpassen

 

Principe:

 

Polychromatic Lichte Therapie (PLT) is een unieke therapie van het rode en near-infrared licht (van NIR). Het rode licht doordringt de huid en door de cellen geabsorbeerd om photobiomodulationmechanismen met inbegrip van de versie van salpeteroxyde teweeg te brengen.

 

In tegenstelling tot blauw, rood of geel licht, NIR-is het licht onzichtbaar aan het menselijke oog. Het zendt golflengten van lichte energie (800 – 1100 NM) uit die omloop verhogen en pijn verminderen.

 

De rode en near-infrared lichte producten doordringen de huid en kunnen door de cellen worden geabsorbeerd om photobiomodulationmechanismen teweeg te brengen.

 

De functie van 660nm-rood licht:

 

Er is een overvloed van literatuur schetsend de voordelen door de 660nm-golflengte worden aangeboden die. Doordringend enkel een weinig dieper dan de 630nm-golflengte, bereikt 660nm in de volledige waaier van het huidweefsel om het helen en regeneratie te bevorderen.


Sommige van zijn diverse voordelen omvatten:


Verminderde opleidingsmoeheid: De 660nm-golflengte teamed met 830nm near-infrared golflengte is bewezen om de ontwikkeling van moeheid in de spieren te vertragen, en skeletachtige spierprestaties te verbeteren. (De Atleten, nemen nota.)


Verminderde ontsteking: In een studie die de gevolgen van rood lichttherapie voor pleuritis onderzoeken, werd de 660nm-golflengte gevonden om een anti-inflammatory effect te veroorzaken.

 

Beter been die helen: De 660nm-golflengte bevordert resorptie en vorming in de beencellen rond de plaats waar de reparatie, zonder enige verandering in de beenstructuur te veroorzaken nodig is.


Het verminderde zwellen na verwonding: In één studie, werd de 660 NM-golflengte gevonden om zowel ontsteking als het zwellen te verminderen door het aantal ontstekingscellen te verminderen die tot de vorming van het zwellen leiden.


Verminderde neuropathische pijn: Een studie die heup- zenuwpijn bij ratten onderzoeken vond dat de 660 NM-golflengte beduidend hielp om pijn te verminderen.

 

Versnelde wond die helen: De 660 NM-golflengte is bewezen om de vorming van nieuw bloedvat te verhogen en collageendeposito te verbeteren in het helen van wonden te bevorderen.

 

De functie van het infrarode licht van 850nm:

 

De 850nm-golflengte is leiden van het handtekeningsplatina dichtbij infrarode golflengte. In veel gevallen die, vergroot 850nm de voordelen door de golflengten van 810nm worden opgeleverd en 830nm-. Deze golflengte heeft een waaier van therapeutische toepassingen zoals:


Anti-inflammatory voordelen: 850nm de golflengten kunnen helpen om verbinding en spierpijn te verminderen en algemene ontsteking in het lichaam te verminderen.
Verbeterde spierterugwinning: Een studie nam het gebruik van 850nm-golflengten op atleten waar, en vond dat het gebruik van het near-infrared licht spiermassa na opleiding verhoogde, en verminderde ontsteking en oxydatieve spanning in spierbiopsieën.

 

Het helen van wonden in de huid: De letsels in de huid helen sneller wanneer blootgesteld aan 850nm-golflengte lichte therapie.
Vermindering van lijnen, rimpels, en hyperpigmentation: 850nm kan de productie van collageen steunen, die bij molliger, meer stralend-kijkt huid, en een meer eenvormige textuur helpen.


Orthodontie en tandgroepering: Het gebruik van de 850nm-golflengte kan de snelle herwaardering van tanden voor patiënten bevorderen die orthodontie ondergaan.

 

152 krachtige medisch-rang LEIDENE lichten, breder gebied voor betere dekking op rug, hals, schouder en heup. De onzichtbare infrarode lichten (850 NM-golflengte) doordringt aan diep in 30-40 NM, die het maken voor beenderen, verbindingen, zenuwen en diepe spierproblemen voordelig.

 

Zacht & Comfortabel Gebruik – maar de lichtgewichtmicroplushvezels bieden dik maximumcomfort voor dagelijks gebruik aan. De regelbare velcroriemen helpen het lichte systeem geschikt hand-vrij rond het doelgebied en concentreren zich bij de behandeling in bureau of thuis.

 

Veilige & Natuurlijke Oplossing – Dit apparaat van de drug vrije lichte therapie toont geen negatieve bijwerking voor mensen. Het helpt gezamenlijke terugwinning versnellen en vermindert pijn, groot voor sportverwondingen, artritis, neuropathie, verstuikingen, Carpal tunnel syndrome, hals en schouderstijfheid, pijnlijke rug, spierpijn, ontstekingsvoorwaarden, heupjicht, tendonitis en weefselreparatie.

 

Medisch Licht die Hulpmiddel – voor pijnhulp, verwondingsterugwinning en spierontspanning wordt ontworpen, is het werk met auto 15 minuten wordt afgesloten, een tijdcontrolemechanisme ook klaar voor het cusomizing van gebruik. Dit apparaat kan gebruikte veelvoudige tijden per dag zijn, en het is veilig voor alle huidtypes.

 

Arts-geadviseerd & Gebruikt door Gezondheidswerkers. Deze geleide die therapie gebruikt de overzichtstechnologie op Proatleten door de belangrijke Artsen, de Fysiotherapeuten en de Trainers van vandaag wordt gebruikt. Het is getest in echt door verscheidene atleten en oud. Nu kunt u met succes inschrijven om pijnlijke verbindingen en spieren thuis voor een fractie van de kosten te verlichten.

 

Korte Beschrijving:

 

850nm en 650nm-golven. Deze zijn bewezen: acupunctuurpunten, de omloop van het verhogingsbloed en hulp met anti-oxyderende enzymversie te bevorderen. Phototherapy in dit spectrum bevordert over het algemeen ook spierontspanning en vergemakkelijkt pijnvermindering, bevordert fibroblast en collageenproductie, verhoogt lymfatische drainage, en vermindert het zwellen, ontsteking en het kneuzen van brengende hulp aan atleten, lijders van artritis, en die met chronische pijn.

 

De energie kan door het lichaam vloeien en met beschadigde cellen in vele delen van het lichaam in wisselwerking staan die meer als een vitamine werken die gaat waar het moet gaan. Deze golflengte is ook best voor het behandelen van de van de lymfesysteem en acupunctuur punten. Terwijl de studies near-infrared golflengten in 850 NM tonen of 880 NM waaier doordringen dieper door huid en been voor hulp van chronische pijn.

 

Zoals met rood licht maskeert de therapie, dichtbij infrarode lichte therapie niet de symptomen van pijn, bevordert het het helen van de daadwerkelijke oorzaak van de pijn. Zodra geabsorbeerd, de lichte energieschoppen van een gehele reeks die metabolische gebeurtenissen, de natuurlijke processen van het lichaam op een cellulair niveau bevorderen. Er is een verhoging van bloedstroom, die de delen van het lichaam toestaan om de zuurstof en de voedingsmiddelen te ontvangen die zij hebben moeten effectiever functioneren. De regeneratie wordt bevorderd. De ontsteking en de pijn worden verminderd.

 

Van de het Rode lichtpijn van het huisgebruik Flexibel 0.3A Infrarood de Hulpstootkussen 0

 

Parameter:

 

Productnaam: Phototherapystootkussen
Modelaantal: GY-P8L
Macht: 3W
Ingangsstroom: 0.3A
Infrarode lichte golflengte: 850nm
Rood lichtgolflengte: 660nm
Output: 5V=2A
Frequentie: 50-60hz
Inputvoltage: 100V-240V

 

Van de het Rode lichtpijn van het huisgebruik Flexibel 0.3A Infrarood de Hulpstootkussen 1

 

Aanwijzing voor gebruik:

Hulp in de ontspanning van spieren

Verstrekt een tijdelijke verhoging van lokale bloedomloop

Verstrekt tijdelijke hulp van minder belangrijke pijnen en pijnen in spieren en verbindingen

De hulp voorziet een tijdelijke betere waaier en vrijheid van motie een toe te schrijven aan spierontspanning en tenporary minder belangrijke pijnhulp

 

Het verschepen:

1. FedEx/DHL/UPS/TNT voor steekproeven, Huis-aan-huis.

2. Door de Lucht of door Overzees voor partijgoederen.

3. Klanten die vrachtvervoerders of overeen te komen verzendwijzen specificeren.

 

Handelstermijnen:

1. Betaling: T/T, Western Union, Moneygram, Paypal.

2. Levertijd: binnen 3 werkdagen voor de steekproef, hangt de bulkorder van de detailhoeveelheid af.

3. MOQ: 1pc.

4. Prijstermijnen: EXW of FOB- Shenzhen voor keus.

 

CONTACT DE V.S.!

Meer professionele inleiding voor uw betere verwijzing!

Verzend uw onderzoeksdetails in onderstaand, klik nu ‚Send‘!

Wij zullen u en slove uw overweging binnen 24 uren antwoorden!

 

 

 

 

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Tel. : +86-13631598551
Fax : 86-755-29500529
Resterend aantal tekens(20/3000)