Geen van de de Gezondheidsanalysator van de Pijn Lichte Therapie van de Machinehersenen Golflengte van Biomodulation 810nm
1
MOQ
negotiable
Prijs
No Pain Light Therapy Health Analyzer Machine Brain Biomodulation 810nm Wavelength
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: SSCH
Certificering: CE
Modelnummer: GY-PDT1
Hoog licht:

geleide lichte gezichtsmachine

,

geleide therapiemachine

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: 1pcs/box
Levertijd: 3-7work dagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram, Paypal
Levering vermogen: 1000
Specificaties
Productnaam:: de therapiemachine van bloedphotobiomodulation
Functie 1: Behandel Ischemische slag, Traumatische hersenenverwonding,
LED hoeveelheid:: 256pcs
Macht 1:: 60 mw per leiden, bedraagt 15 W
Certificaat:: CE
Kleur:: Wit
Functie 2:: De ziekte van Alzheimer, diseas van Parkinson
Golflengte:: 810 NM
Macht 2:: 24 mW/cm2
OEM:: Ondersteund
Productomschrijving

Geen van de Machinehersenen van de Pijn Lichte Therapie Machine van Biomodulation voor multi-Ziekten

 

HOOP VOOR ZWAKZINNIGHEID SUFFERERSIO

 

wegens het globale verouderen, zou het aantal mensen met zwakzinnigheid moeten om de 20 jaar verdubbelen. De mensen met zwakzinnigheid vereisen over het algemeen hoge niveaus van zorg, de meesten waarvan door informele verzorgers (d.w.z. familie en vrienden) wordt verstrekt. De centra voor Ziektecontrole rapporteert dat meer dan 16 miljoen Amerikanen onbetaalde zorg voor mensen met Alzheimer of andere zwakzinnigheid verstrekken. Deze informele verzorgers, en gehouden van die zij helpen, zijn op een verhoogd risico van depressie en een verscheidenheid van andere complicaties van de comorbidgezondheid.

 

„Zelfs daarna vele jaren van onderzoek, heeft een drug nog om aan voordeel… neurodegenerative wanorde (zoals zwakzinnigheid, Alzheimer, en Parkinson) worden ontwikkeld.“ De weinig drugs die om met het zwakzinnigheids (cholinesterase inhibitors en memantine) werk worden voorgeschreven te helpen tijdelijk en significante bijwerkingen kunnen hebben. Nochtans, is er groeiend bewijsmateriaal dat het gebruik van photobiomodulation als behandeling voor zwakzinnigheid steunt.

 

BEWIJSMATERIAAL VAN PHOTOBIOMODULATION ALS BEHANDELING VOOR ZWAKZINNIGHEID

 

In 2017, publiceerde de Chirurgie van Photomedicine en van de Laser een klinische proef op de gevolgen van photobiomodulationtherapie (PBMT). Vijf proefdeelnemers ontvingen dagelijks PBMT 12 weken met een opvolgendeperiode van 4 weken. Elke deelnemer was eerder gediagnostiseerd met zwakzinnigheid of ADVERTENTIE. De studie gebruikte het Medische Geestelijke Examen (MMSE) van de Staat en de Schaal van de de Ziektebeoordeling van Alzheimer (ADAS-Radertje) om de strengheid van de zwakzinnigheid van elke deelnemer bij basislijn en na 12 weken van dagelijkse PBMT te meten.

De studie vond dat 12 weken van dagelijkse PBMT kennis, beduidend slaap en bezorgdheid verbeterden, en verminderde de frequentie van wandelende evenals boze uitbarstingen. In feite, werd één deelnemer geëxcuseerd van de periode van 4 weken, geen-behandelings omdat hij een significante erosie van de positieve gevolgen van zijn 12 week PBMT ervoer. Zijn regressie werd beschouwd als een onbehoorlijke ontbering voor hem en zijn familie, zodat werd de deelnemer toegelaten om dagelijkse PMBT voort te zetten. Er waren geen gemelde bijwerkingen.

 

MEER INFORMATIE

 

WAT IS ZWAKZINNIGHEID?
De zwakzinnigheid is een beschrijvende termijn voor cognitief stoornis verbonden aan een verlies van capaciteit om dagelijkse functies uit te voeren, zoals het betalen van rekeningen, het drijven, en het worden gekleed. De gemeenschappelijke oorzaken van zwakzinnigheid omvatten de ziekte (AD) van Alzheimer, Ziekte van Parkinson, en de ziekte van Huntington. De zwakzinnigheid kan ook door andere voorwaarden zoals bovenmatig alcoholgebruik en hersenslagen worden veroorzaakt.

 

WAT IS PHOTOBIOMODULATION?
De Photobiomodulationtherapie (PBMT) is een veilige, niet-invasieve behandeling die in onderzoek sinds de jaren '60 is gekenmerkt. PBMT gebruikt zichtbaar, of near-infrared licht (NIR) om beschadigde of stervende cellen te bevorderen te helen en te herstellen.

 

Hoewel vele PBMT-studies bij de kennis klein zijn geweest, zijn hun resultaten aanmoedigend geweest en het toekomstige ontwerp van placebo-gecontroleerde proeven gerechtvaardigd. Aangezien het bewijsmateriaal ondersteunend PBMT als behandelingsoptie voor zwakzinnigheid blijft groeien, is het mogelijk dat PBMT voor zwakzinnigheid „één van de belangrijkste medische toepassingen van lichte therapie in de komende jaren en de decennia.“ zal worden

 

HOE WERKT DE LICHTE THERAPIE?
PBMT-het gebruikslicht aan de cellen van hulphersenen produceert meer celenergie, genoemd ATP. PBMT verhoogt de absorptie van de cel van fotonen, die ontsteking vermindert en hersenbloedstroom verhoogt. Dientengevolge, verhoogt PBMT de capaciteits zelf-reparatie van hersenencellen en communiceert. De negatieve bijwerkingen zijn niet gemeld van het gebruik van PBMT.

 

Het is goed - geweten dat het licht de opbrengsvitamine D. van huidcellen helpt. Dit is mogelijk omdat het zichtbare licht biologische weefsels doordringt meer dan één zouden kunnen denken. Interessant, doordringt het rode en dichtbijgelegen infrarode (NIR)-licht dieper dan groen, blauw, of violet licht. U kunt dit fenomeen door een glanzend wit flitslicht door uw hand visualiseren, aan de andere kant waarnemend een rode gloed (de blauwe en groene golflengten ‚verdwenen‘ omdat zij absorbe waren

 

1. Inleiding

 

De Machine van hersenenphotobiomodulation de Machine van Hersenenphotobiomodulation is een therapeutisch die instrument op het principe van photobiomodulation wordt gebaseerd. Het heeft een goed therapeutisch effect op traumatische gebeurtenissen (slag, traumatische hersenenverwonding, en globale ischemie), degeneratieve ziekten (zwakzinnigheid, Alzheimer en Parkinson), en psychiatrische wanorde (de depressie, bezorgdheid, post traumatische spanningswanorde).

 

2.Brain Photobiomodulation

De hersenen Photobiomodulation beschrijven het gebruik van rood of near-infrared licht, weefsel te bevorderen, te helen te regenereren en te beschermen dat of is verwond, gedegenereerd, of anders om te sterven in gevaar is. Één van de orgaansystemen van het menselijke lichaam dat voor het leven het noodzakelijkst is, en van wie optimale functioneren over door mensdom in het algemeen is de hersenen het meest ongerust gemaakt is. De hersenen lijden aan vele verschillende wanorde die in drie brede groeperingen kan worden geclassificeerd: traumatische gebeurtenissen (slag, traumatische hersenenverwonding, en globale ischemie), degeneratieve ziekten (zwakzinnigheid, Alzheimer en Parkinson), en psychiatrische wanorde (de depressie, bezorgdheid, post traumatische spanningswanorde). Er is wat bewijsmateriaal dat al deze schijnbaar diverse voorwaarden voordelig kunnen worden beïnvloed door licht op het hoofd toe te passen. Er is zelfs de mogelijkheid dat PBM voor cognitieve verhoging in normale gezonde mensen zou kunnen worden gebruikt. In deze toepassing transcranial van PBM (tPBM), wordt near-infrared (NIR)-licht vaak toegepast op het voorhoofd wegens de betere penetratie (geen haar, langere golflengte).

3.Specifications

 

Naam De Machine van hersenenphotobiomodulation
Model GY-PDT1
LEIDENE Golflengte 810nm
Geleide Hoeveelheid 256
Macht (totale helm) 15W
Macht (leiden één) 60mW
Macht 24mW/cm2
Certificaat Ce
OEM Steun
Kleur Wit/Zwarte
MOQ 1PC

 

4.Main functies

 

• NIR-het licht kan het hoofd doordringen en de hersenen bereiken.

• NIR wordt geabsorbeerd door cytochrome c oxydase in mitochondria.

• De ionenkanalen hitte-met poorten spelen ook een rol.

• Verhoogde bloedstroom, energie, neuroprotection, minder ontsteking, hersenenreparatie.

• Kan traumatische (slag, TBI), neurodegenerative en psychiatrische ziekten behandelen.

 

5.Indications

 

1. Traumatische gebeurtenissen (slag, traumatische hersenenverwonding, en globale ischemie).

2. Degeneratieve ziekten (zwakzinnigheid, Alzheimer en Parkinson).

3. Psychiatrische wanorde (de depressie, bezorgdheid, post traumatische spanningswanorde).

 

6.Contraindication

 

1. Vermijd directe blootstelling aan de ogen, de buik van zwangere vrouwen, melanoma, bruine vlekken.

2. Taboe patiënten met vroege en middenstadium kwaadaardige tumors.

3. Contra-indicaties aan patiënten met scherpe het aftappen wanorde.

Geen van de de Gezondheidsanalysator van de Pijn Lichte Therapie van de Machinehersenen Golflengte van Biomodulation 810nm 0

Geen van de de Gezondheidsanalysator van de Pijn Lichte Therapie van de Machinehersenen Golflengte van Biomodulation 810nm 1

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Tel. : +86-13631598551
Fax : 86-755-29500529
Resterend aantal tekens(20/3000)