810 NM-de Analysatormachine Oudere Intranasal Transcranial van de Golflengtegezondheid -
1
MOQ
negotiable
Prijs
810 Nm Wavelength Health Analyzer Machine Elder Transcranial - Intranasal
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: SSCH
Certificering: CE
Modelnummer: GY-PDT1
Hoog licht:

geleide lichte gezichtsmachine

,

infrarood schoonheidsapparaat

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: 1pcs/box
Levertijd: 3-7work dagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram, Paypal
Levering vermogen: 1000
Specificaties
Productnaam:: de therapiemachine van bloedphotobiomodulation
Functie 1: Behandel Ischemische slag, Traumatische hersenenverwonding,
LED hoeveelheid:: 256pcs
Macht 1:: 60 mw per leiden, bedraagt 15 W
Certificaat:: CE
Kleur:: Wit
Functie 2:: De ziekte van Alzheimer, diseas van Parkinson
Golflengte:: 810 NM
Macht 2:: 24 mW/cm2
OEM:: Ondersteund
Productomschrijving

Nieuw kwam Therapie voor Ouder transcranial-Intranasal Apparaat dichtbij infrarode van de Hersenenphotobiomodulation (van NIR) de Therapiehelm aan

photobiomodulation, therapiemachine, infrarode lichte therapie, hersenenphotobiomodulation 810nm, de therapie van de verwondingshelm,

lichte therapie/therapiemachine/

Wat is Photobiomodulation-Therapie (PBMT)?

De Photobiomodulationtherapie (PBMT) is de beste technische termijn voor Lage Lasertherapie (LLLT).

Het is een lichte therapie die lasers of LEDs gebruiken om weefselreparatie te verbeteren, pijn en ontsteking verminderen waar de straal wordt toegepast. Gewoonlijk toegepast door een arts, een therapeut of een technicus, vergen de behandelingen ongeveer 10 minuten en zouden twee of meer keer per week moeten worden toegepast.

 

Photobiomodulation is gebruikt vele jaren op sportblessures, jichtige verbindingen, neuropathische pijnsyndromen, rug en halspijn. Meer dan 700 willekeurig verdeelde klinische proeven zijn gepubliceerd op Photobiomodulation, waarvan de helft op pijn zijn.

 

 

De Machine van hersenenphotobiomodulation

De machine van Hersenenphotobiomodulation is een therapeutisch instrument dat op het principe van photobiomodulation wordt gebaseerd. Het heeft een goed therapeutisch effect op traumatische gebeurtenissen (slag, traumatische hersenenverwonding, en globale ischemie), degeneratieve ziekten (zwakzinnigheid, Alzheimer en Parkinson), en psychiatrische wanorde (de depressie, bezorgdheid, post traumatische spanningswanorde)

 

 

Wat is Photobiomodulation?

Photobiomodulation (PBM) beschrijft het gebruik van rood of near-infrared licht, weefsel te bevorderen, te helen te regenereren en te beschermen dat of is verwond, gedegenereerd, of anders om te sterven in gevaar is. Één van de orgaansystemen van het menselijke lichaam dat voor het leven het noodzakelijkst is, en van wie optimale functioneren over door mensdom in het algemeen is de hersenen het meest ongerust gemaakt is. De hersenen lijden aan vele verschillende wanorde die in drie brede groeperingen kan worden geclassificeerd: traumatische gebeurtenissen (slag, traumatische hersenenverwonding, en globale ischemie), degeneratieve ziekten (zwakzinnigheid, Alzheimer en Parkinson), en psychiatrische wanorde (de depressie, bezorgdheid, post traumatische spanningswanorde). Er is wat bewijsmateriaal dat al deze schijnbaar diverse voorwaarden voordelig kunnen worden beïnvloed door licht op het hoofd toe te passen. Er is zelfs de mogelijkheid dat PBM voor cognitieve verhoging in normale gezonde mensen zou kunnen worden gebruikt. In deze toepassing transcranial van PBM (tPBM), wordt near-infrared (NIR)-licht vaak toegepast op het voorhoofd wegens de betere penetratie (geen haar, langere golflengte).

 

 

Hoofdfunctie

  • NIR-het licht kan het hoofd doordringen en de hersenen bereiken.
  • NIR wordt geabsorbeerd door cytochrome c oxydase in mitochondria.
  • De ionenkanalen hitte-met poorten spelen ook een rol.
  • Verhoogde bloedstroom, energie, neuroprotection, minder ontsteking, hersenenreparatie.
  • Kan traumatische (slag, TBI), neurodegenerative en psychiatrische ziekten behandelen.

Specificaties

 

Naam De Machine van hersenenphotobiomodulation
Model GY-PDT1
LEIDENE Golflengte 810 NM
Geleide Hoeveelheid 256
Macht (totale helm) 15 W
Macht (leiden één) 60 mw
Macht 24 mW/cm2
Certificaat Ce
OEM Steun
Kleur Wit/Zwarte
MOQ 1 PC

 

Aanwijzingen

1. Traumatische gebeurtenissen (slag, traumatische hersenenverwonding, en globale ischemie).

2. Degeneratieve ziekten (zwakzinnigheid, Alzheimer en Parkinson).

3. Psychiatrische wanorde (de depressie, bezorgdheid, post traumatische spanningswanorde).

 

Contra-indicatie

1. Vermijd directe blootstelling aan de ogen, de buik van zwangere vrouwen, melanoma, bruine vlekken.

2. Taboe patiënten met vroege en middenstadium kwaadaardige tumors.

3. Contra-indicaties aan patiënten met scherpe het aftappen wanorde.

 

Wat is Hersenenverwonding?

De hersenenverwonding is de „veelvoudige onbekwaamheden die van schade aan de hersenen het gevolg zijn die na geboorte worden verworven. Het resulteert in verslechtering in het cognitieve, fysieke, emotionele of onafhankelijke functioneren. Het kan als resultaat van ongevallen, slag, hersenentumors, besmetting, vergiftiging, gebrek aan zuurstof, degeneratieve neurologische ziekte enz.“ zijn


De nationale Communautaire de DienstenData dictionary (Australisch Instituut van Gezondheid en Welzijn, Canberra, 2012)

810 NM-de Analysatormachine Oudere Intranasal Transcranial van de Golflengtegezondheid - 0

810 NM-de Analysatormachine Oudere Intranasal Transcranial van de Golflengtegezondheid - 1

 

Gemeenschappelijke Oorzaken van Hersenenverwonding

 

Ongevallen/Trauma
De traumatische Hersenenverwonding komt voor als resultaat van één of andere externe kracht die op de hersenen worden toegepast.


Slag
De slag komt gewoonlijk voor als resultaat van een bloeding of een stagnatie aan het bloedvat dat bloed aan de diverse gebieden van de hersenen levert.


Tumor
De tumors veroorzaken schade aan het omringende hersenenweefsel en de structuren aangezien zij binnen de hersenen groeien.


Besmetting
De bacteriële of virale besmettingen kunnen tot een ontsteking van de hersenen het behandelen (meningitis) of het hersenenweefsel zelf (hersenontsteking) leiden.


Het vergiftigen/Toxine
De alcohol doet dienst als toxine en het misbruik op lange termijn van alcohol kan schade aan hersenenweefsel veroorzaken.


Hypoxia/Zuurstofgebrek
De hypoxia/het zuurstofgebrek verwijzen naar verminderd of, volledig, het tegenhouden van de stroom van zuurstof aan de hersenen die tot verwonding aan hersenenweefsel leiden. Kan door overdosissen, het ontbroken hangen worden veroorzaakt, of verdrinking naderen.

 

Degeneratieve Neurologische Ziekten
De voorwaarden met inbegrip van de Ziekte van Huntington, Ziekte van Parkinson, en de Ziekte van Alzheimer worden veroorzaakt door abnormale veranderingen in de gebieden van hersenencellen in het bijzonder van de hersenen.

 

Ongeveer Hersenenverwonding

 

De onbekwaamheid genoemd hersenenverwonding – soms genoemd verworven hersenenverwonding, of „ABI“ – verwijst naar om het even welke schade aan de hersenen die na geboorte voorkomen. Die schade kan door een ongeval of een trauma, door een slag, door een hersenenbesmetting, door alcohol of ander druggebruik of door ziekten van de hersenen zoals Ziekte van Parkinson worden veroorzaakt.

 

De hersenenverwonding is gemeenschappelijk. Volgens de Australische Dienst van Statistieken, hebben meer dan 700.000 Australiërs dagelijks een hersenenverwonding, met „activiteitenbeperkingen“ en „participatiebeperkingen“. Drie in elke vier van deze mensen zijn op de leeftijd van 65 of jonger. Wel twee uit elke drie hun hersenenverwonding vóór de leeftijd van 25 verwierven. Drie kwart mensen met een hersenenverwonding is mensen.

 

 

 

Wat is de Hersenen?

De hersenen zijn het controlemechanisme van de de essentiële functies van het lichaam bewegingen en, zoals ademhaling en bloeddruk, en ook onze gevoel, gedachten, en geloven.

 

De hersenen worden samengesteld uit miljarden zenuwcellen die informatie gebruikend een combinatie van elektro en chemische activiteit doorgeven.

Zijn zachte, gelatine-achtige massa wordt beschermd binnen de schedel door cerebro-spinale vloeistof. Deze vloeistof geeft rond de hersenen en door een reeks holten in de hersenen genoemd door ventrikels.

De hersenen zijn verdeeld in een aantal delen, die samenwerken. Meer deze delen worden gecoördineerd en in overeenstemming met elkaar, beter het algemene functioneren van de hersenen.

De hersenschors is het grootste deel van de hersenen, en is verdeeld in twee hemisferen, de linkerzijde en het recht.

 

De hemisferen van de Hersenen

De linkerhemisfeer controleert hoofdzakelijk toespraak en taal (het spreken, begrip, lezing, en het schrijven).
De juiste hemisfeer controleert hoofdzakelijk visuele waarneming en de interpretatie van nonverbal informatie, zoals het begrip van gelaatsuitdrukkingen en gedrag.

 

810 NM-de Analysatormachine Oudere Intranasal Transcranial van de Golflengtegezondheid - 2

 

De kwabben van de Hersenen

 

De hersenen zijn verdeeld in een aantal delen, of „kwabben“, die samenwerken. Wanneer de kwabben van de hersenen en „in wijsje“ met elkaar worden gecoördineerd, beter functioneren de hersenen.

 

810 NM-de Analysatormachine Oudere Intranasal Transcranial van de Golflengtegezondheid - 3

 

Frontale Kwab

 

De frontale kwab is betrokken bij oplossen van problemen, planning, die oordelen, samenvatting maken die denken regelen en hoe de mensen op hun emoties en impulsen handelen.


Het gebied naar de rug van de frontale kwab, genoemd de motorstrook, helpt om beweging te controleren. In de linkerhemisfeer, controleert de motorstrook beweging van de rechterkant van het lichaam; in de juiste hemisfeer, controleert het beweging van de linkerkant van het lichaam.

 

810 NM-de Analysatormachine Oudere Intranasal Transcranial van de Golflengtegezondheid - 4

 

Tijdelijke Kwab

 

De tijdelijke kwab is betrokken bij het ontvangen van en de verwerking van auditieve informatie zoals muziek en toespraak. Het helpt ook om taalbegrip, visuele waarneming, geheugen, en het leren te controleren. De tijdelijke kwab bevat gebieden die persoonlijkheid, emoties en seksueel gedrag controleren.

 

810 NM-de Analysatormachine Oudere Intranasal Transcranial van de Golflengtegezondheid - 5

 

Wandkwab

 

De wandsensatie van kwabcontroles en het lichaamsstandpunt, evenals toestaand ons om tijd te begrijpen, erkennen voorwerpen, en beoordelen de positie van voorwerpen rond ons.

 

810 NM-de Analysatormachine Oudere Intranasal Transcranial van de Golflengtegezondheid - 6

 

Occipital Kwab

 

De occipital kwab ontvangt en interpreteert visuele informatie over kleur, grootte, vorm, en afstand.

810 NM-de Analysatormachine Oudere Intranasal Transcranial van de Golflengtegezondheid - 7

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Tel. : +86-13631598551
Fax : 86-755-29500529
Resterend aantal tekens(20/3000)