810nm van de de Analysatormachine van de rood lichtgezondheid Photodynamic de Therapiemachine voor Parkinson
1
MOQ
negotiable
Prijs
810nm Red Light Health Analyzer Machine Photodynamic Therapy Machine For Parkinson
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: SSCH
Certificering: CE FDA
Modelnummer: GY-PDT1
Hoog licht:

de analysator van de lichaamsgezondheid

,

de machine van de lichaamsgezondheid

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: 1pcs/box
Levertijd: 5-7 werkdagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram, Paypal
Levering vermogen: 1000
Specificaties
kanaal: 2
Functie:: De ziekte van Alzheimer, Ziekte van Parkinson, Slag
Golflengte:: 810 NM
Macht voor elk licht: 60 mw
macht:: 24 mW/cm2
Macht (totale helm): 15 W
LED hoeveelheid:: 256pcs
Productnaam:: De helm van hersenenphotobiomodulation
EMF: 30чT
Productomschrijving

2019 de Infrarode Therapeutische Machine van de Instrumenten Photodynamic Therapie 810 NM Rood licht voor Parkinson

 

Mechanismen van Hersenen Photobiomodulation
Hersenenphotobiomodulation (PBM) gebruikt rood aan near-infrared (NIR)-fotonen om het cytochrome c oxydaseenzym (chromophore/complexe IV) van de mitochondrial ademhalingsketting te bevorderen omdat dit enzym ontvankelijk is om energie aan te steken. Deze resultaten zijn een verhoging van ATP synthese, die tot de generatie van meer cellulaire energie leiden. Bovendien, resulteert de fotonabsorptie door ionenkanalen in versie van Ca2+ die tot de activering van transcriptiefactoren en genuitdrukking leidt.

Er zijn verscheidene mechanismen verbonden aan het bevorderen van fysiologische verandering door photobiomodulationtherapie (PBMT). De golflengten hoofdzakelijk met PBM worden gebruikt is binnen de near-infrared waaier van het elektromagnetische spectrum met een voldoende machtsdichtheid die. Wanneer hypoxic/geschade cellen met lage NIR-fotonen worden bestraald, is er de verhoogde mitochondrial adenosine productie van trifosfaat(atp) binnen hun mitochondria. Een andere verandering is de versie van salpeteroxyde van de hypoxic/geschade cellen. De neuronen zijn cellen die mitochondria en salpeteroxyde bevatten.
In hypoxic neuronencellen, cytochrome-c wordt de oxydase (CCO), een verbindende proteïne die als acceptor van het eindpuntelektron in de het elektronenvervoersketen dient van de celademhaling, verboden door niet covalente band van salpeteroxyde. Wanneer blootgesteld aan NIR-fotonen, geeft CCO salpeteroxyde vrij, dat dan outs van de cel – stijgende lokale bloedstroom en vaatverwijding verspreidt.

Na aanvankelijke blootstelling aan de NIR-fotonen, is er een korte uitbarsting van reactieve zuurstofspecies (ROS) in de neuronencel, en dit activeert een aantal signalerende wegen. ROS leidt tot activering van redox-gevoelige genen, en verwante transcriptiefactoren met inbegrip van N-F-Κβ. PBMT bevordert genuitdrukking voor cellulaire proliferatie, migratie, en de productie van anti-inflammatory cytokines en de groeifactoren.

 

Hersenenbio-energie
De neuronen zijn cellen die mitochondria bevatten.
Door fotonen aan een light-sensitive enzym (cytochrome c oxydase) te leveren binnen mitochondria wordt gevonden, brengt dit een cascade van voordelige en het activeren cellulaire gebeurtenissen die teweeg.
Sommige potentiële gevolgen zijn: verbeterde kennis, neuroprotective gevolgen, zelf-reparatiemechanismen

 

810nm van de de Analysatormachine van de rood lichtgezondheid Photodynamic de Therapiemachine voor Parkinson 0

Wat is Photobiomodulation?

Photobiomodulation (PBM) beschrijft het gebruik van rood of near-infrared licht, weefsel te bevorderen, te helen te regenereren en te beschermen dat of is verwond, gedegenereerd, of anders om te sterven in gevaar is. Één van de orgaansystemen van het menselijke lichaam dat voor het leven het noodzakelijkst is, en van wie optimale functioneren over door mensdom in het algemeen is de hersenen het meest ongerust gemaakt is. De hersenen lijden aan vele verschillende wanorde die in drie brede groeperingen kan worden geclassificeerd: traumatische gebeurtenissen (slag, traumatische hersenenverwonding, en globale ischemie), degeneratieve ziekten (zwakzinnigheid, Alzheimer en Parkinson), en psychiatrische wanorde (de depressie, bezorgdheid, post traumatische spanningswanorde). Er is wat bewijsmateriaal dat al deze schijnbaar diverse voorwaarden voordelig kunnen worden beïnvloed door licht op het hoofd toe te passen. Er is zelfs de mogelijkheid dat PBM voor cognitieve verhoging in normale gezonde mensen zou kunnen worden gebruikt. In deze toepassing transcranial van PBM (tPBM), wordt near-infrared (NIR)-licht vaak toegepast op het voorhoofd wegens de betere penetratie (geen haar, langere golflengte).

 

Specificaties

 

Naam De Machine van hersenenphotobiomodulation
Model GY-PDT1
LEIDENE Golflengte 810 NM
Geleide Hoeveelheid 256
Macht (totale helm) 15 W
Macht (leiden één) 60 mw
Macht 24 mW/cm2
Certificaat Ce
OEM Steun
Kleur Wit/Zwarte
MOQ 1 PC

 

Hoofdfunctie

  • NIR-het licht kan het hoofd doordringen en de hersenen bereiken.
  • NIR wordt geabsorbeerd door cytochrome c oxydase in mitochondria.
  • De ionenkanalen hitte-met poorten spelen ook een rol.
  • Verhoogde bloedstroom, energie, neuroprotection, minder ontsteking, hersenenreparatie.
  • Kan traumatische (slag, TBI), neurodegenerative en psychiatrische ziekten behandelen.

 

Aanwijzingen

1. Traumatische gebeurtenissen (slag, traumatische hersenenverwonding, en globale ischemie).

2. Degeneratieve ziekten (zwakzinnigheid, Alzheimer en Parkinson).

3. Psychiatrische wanorde (de depressie, bezorgdheid, post traumatische spanningswanorde).

 

Wat is Hersenenverwonding?

De hersenenverwonding is de „veelvoudige onbekwaamheden die die van schade aan de hersenen het gevolg zijn na geboorte worden verworven. Het resulteert in verslechtering in het cognitieve, fysieke, emotionele of onafhankelijke functioneren. Het kan als resultaat van ongevallen, slag, hersenentumors, besmetting, vergiftiging, gebrek aan zuurstof, degeneratieve neurologische ziekte enz.“ zijn
De nationale Communautaire de DienstenData dictionary (Australisch Instituut van Gezondheid en Welzijn, Canberra, 2012)

 

Gemeenschappelijke Oorzaken van Hersenenverwonding

Ongevallen/Trauma

De traumatische Hersenenverwonding komt voor als resultaat van één of andere externe kracht die op de hersenen worden toegepast.
Slag
De slag komt gewoonlijk voor als resultaat van een bloeding of een stagnatie aan het bloedvat dat bloed aan de diverse gebieden van de hersenen levert.
Tumor
De tumors veroorzaken schade aan het omringende hersenenweefsel en de structuren aangezien zij binnen de hersenen groeien.
Besmetting
De bacteriële of virale besmettingen kunnen tot een ontsteking van de hersenen het behandelen (meningitis) of het hersenenweefsel zelf (hersenontsteking) leiden.
Het vergiftigen/Toxine
De alcohol doet dienst als toxine en het misbruik op lange termijn van alcohol kan schade aan hersenenweefsel veroorzaken.
Hypoxia/Zuurstofgebrek
De hypoxia/het zuurstofgebrek verwijzen naar verminderd of, volledig, het tegenhouden van de stroom van zuurstof aan de hersenen die tot verwonding aan hersenenweefsel leiden. Kan door overdosissen, het ontbroken hangen worden veroorzaakt, of verdrinking naderen.

Degeneratieve Neurologische Ziekten
De voorwaarden met inbegrip van de Ziekte van Huntington, Ziekte van Parkinson, en de Ziekte van Alzheimer worden veroorzaakt door abnormale veranderingen in de gebieden van hersenencellen in het bijzonder van de hersenen.

 

Ongeveer Hersenenverwonding

De onbekwaamheid genoemd hersenenverwonding – soms genoemd verworven hersenenverwonding, of „ABI“ – verwijst naar om het even welke schade aan de hersenen die na geboorte voorkomen. Die schade kan door een ongeval of een trauma, door een slag, door een hersenenbesmetting, door alcohol of ander druggebruik of door ziekten van de hersenen zoals Ziekte van Parkinson worden veroorzaakt.

De hersenenverwonding is gemeenschappelijk. Volgens de Australische Dienst van Statistieken, hebben meer dan 700.000 Australiërs dagelijks een hersenenverwonding, met „activiteitenbeperkingen“ en „participatiebeperkingen“. Drie in elke vier van deze mensen zijn op de leeftijd van 65 of jonger. Wel twee uit elke drie hun hersenenverwonding vóór de leeftijd van 25 verwierven. Drie kwart mensen met een hersenenverwonding is mensen.

 

810nm van de de Analysatormachine van de rood lichtgezondheid Photodynamic de Therapiemachine voor Parkinson 1

 

Wat is de Hersenen?

De hersenen zijn het controlemechanisme van de de essentiële functies van het lichaam bewegingen en, zoals ademhaling en bloeddruk, en ook onze gevoel, gedachten, en geloven.
De hersenen worden samengesteld uit miljarden zenuwcellen die informatie gebruikend een combinatie van elektro en chemische activiteit doorgeven.
Zijn zachte, gelatine-achtige massa wordt beschermd binnen de schedel door cerebro-spinale vloeistof. Deze vloeistof geeft rond de hersenen en door een reeks holten in de hersenen genoemd door ventrikels.
De hersenen zijn verdeeld in een aantal delen, die samenwerken. Meer deze delen worden gecoördineerd en in overeenstemming met elkaar, beter het algemene functioneren van de hersenen.
De hersenschors is het grootste deel van de hersenen, en is verdeeld in twee hemisferen, de linkerzijde en het recht.

 

De hemisferen van de Hersenen

De linkerhemisfeer controleert hoofdzakelijk toespraak en taal (het spreken, begrip, lezing, en het schrijven).
De juiste hemisfeer controleert hoofdzakelijk visuele waarneming en de interpretatie van nonverbal informatie, zoals het begrip van gelaatsuitdrukkingen en gedrag.

 

810nm van de de Analysatormachine van de rood lichtgezondheid Photodynamic de Therapiemachine voor Parkinson 2

 

De kwabben van de Hersenen

De hersenen zijn verdeeld in een aantal delen, of „kwabben“, die samenwerken. Wanneer de kwabben van de hersenen en „in wijsje“ met elkaar worden gecoördineerd, beter functioneren de hersenen.

 

810nm van de de Analysatormachine van de rood lichtgezondheid Photodynamic de Therapiemachine voor Parkinson 3

 

Frontale Kwab

De frontale kwab is betrokken bij oplossen van problemen, planning, die oordelen, samenvatting maken die denken regelen en hoe de mensen op hun emoties en impulsen handelen.

Het gebied naar de rug van de frontale kwab, genoemd de motorstrook, helpt om beweging te controleren. In de linkerhemisfeer, controleert de motorstrook beweging van de rechterkant van het lichaam; in de juiste hemisfeer, controleert het beweging van de linkerkant van het lichaam.

 

810nm van de de Analysatormachine van de rood lichtgezondheid Photodynamic de Therapiemachine voor Parkinson 4

 

Tijdelijke Kwab

De tijdelijke kwab is betrokken bij het ontvangen van en de verwerking van auditieve informatie zoals muziek en toespraak. Het helpt ook om taalbegrip, visuele waarneming, geheugen, en het leren te controleren. De tijdelijke kwab bevat gebieden die persoonlijkheid, emoties en seksueel gedrag controleren.

 

810nm van de de Analysatormachine van de rood lichtgezondheid Photodynamic de Therapiemachine voor Parkinson 5

 

Wandkwab

De wandsensatie van kwabcontroles en het lichaamsstandpunt, evenals toestaand ons om tijd te begrijpen, erkennen voorwerpen, en beoordelen de positie van voorwerpen rond ons.

 

810nm van de de Analysatormachine van de rood lichtgezondheid Photodynamic de Therapiemachine voor Parkinson 6

 

Occipital Kwab

De occipital kwab ontvangt en interpreteert visuele informatie over kleur, grootte, vorm, en afstand.

810nm van de de Analysatormachine van de rood lichtgezondheid Photodynamic de Therapiemachine voor Parkinson 7

 

Contra-indicatie

1. Vermijd directe blootstelling aan de ogen, de buik van zwangere vrouwen, melanoma, bruine vlekken.

2. Taboe patiënten met vroege en middenstadium kwaadaardige tumors.

3. Contra-indicaties aan patiënten met scherpe het aftappen wanorde.

 

CONTACT DE V.S.!

Meer professionele inleiding voor uw betere verwijzing!

Verzend uw onderzoeksdetails in onderstaand, klik nu ‚Send‘!

Wij zullen u en slove uw overweging binnen 24 uren antwoorden!

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Tel. : +86-13631598551
Fax : 86-755-29500529
Resterend aantal tekens(20/3000)