products

256pcs Zwakzinnigheidsnm Therapie van de de HOOFD 810 van Brain Photobiomodulation Machine For Cerebral

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: SSCH
Certificering: CE
Modelnummer: GY-PDT1
Min. bestelaantal: 1pc
Prijs: negotiable
Verpakking Details: 1pc/box de helm van de hersenentherapie
Levertijd: 3-7work dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Paypal
Levering vermogen: 1000
Gedetailleerde informatie
Productnaam:: de hersenhelm van de zwakzinnigheidstherapie Functie 1: Behandel Ischemische slag, Traumatische hersenenverwonding,
LEIDEN Aantal: 256pcs Macht 1: 60 mw per leiden, bedraagt 15 W
Certificaat: Ce en FDA Kleur: Wit of Zwarte
Functie 2: De ziekte van Alzheimer, diseas van Parkinson Golflengte: 810 NM
Optische Macht: 24 mW/cm2 Oem: Gesteund
Hoog licht:

256pcs LED Brain Photobiomodulation Machine

,

810 Nm Brain Photobiomodulation Machine

,

Cerebral Dementia Therapy Photobiomodulation Helmet


Productomschrijving

Photobiomodulation & Brain Health w Lew Lim van SSCH/Suyzeko

 

Geavanceerde Helm Multifrequentie 0 - 20.000 Herz met Touchscreen Controlemechanisme (de Basishelm is 40 Herz slechts en handcontrolemechanisme)

256pcs Zwakzinnigheidsnm Therapie van de de HOOFD 810 van Brain Photobiomodulation Machine For Cerebral 0

256pcs Zwakzinnigheidsnm Therapie van de de HOOFD 810 van Brain Photobiomodulation Machine For Cerebral 1

 

Principe

 

810nm near-infrared licht kan scalp en de schedel door ongeveer 1cm doordringen. Transcranial leds van het dichtbijgelegen infrarode spectrum is getoond om anti-inflammatory en anti-oxyderende gevolgen te verstrekken. De proteïnen van de hitteschok kunnen ook worden toegevoegd om het eiwit misfolding en ongewenste synthese te verhinderen; Heeft het potentieel om neuronenregeneratie en synaptische regeneratie te verhogen.

 

Cytochrome C de oxydase (CCO, ook als complexe IV wordt bekend) is een specifieke structuur in mitochondria die als fotonreceptor DIENST DOET en zo PBM effect.PBM verhindert ademhalingsremming (en vermindert navenant energieopslag) in spanningscellen door salpeter (NO) te isoleren oxyde en de verschuiving van zuurstof in cytochrome C oxydase om te keren die speelt. Dit brengt transcriptiefactoren teweeg die de niveaus van de genuitdrukking veranderen. De band van salpeter

 

(het NO) oxyde aan koper (of heme) centra in de mitochondrial cytochrome C oxydase (CCO) remt celademhaling. Maar cytochrome C de oxydase, die het rode of near-infrared licht (van NIR) absorbeert, scheidt salpeteroxyde, herstellend zuurstof, verhogend cellulaire ademhaling, en vormt adenosine trifosfaat (ATP). Dit brengt een cascade van intracellular reacties teweeg die salpeteroxyde, reactieve zuurstofspecies (ROS) impliceren, en cyclisch adenosine fosfaat (kamp) die gunstige gevolgen van PBM veroorzaken.

 

Wat is Brain Injury?

 

Brain Injury is de „veelvoudige onbekwaamheden die die van schade aan de hersenen het gevolg zijn na geboorte worden verworven. Het resulteert in verslechtering in het cognitieve, fysieke, emotionele of onafhankelijke functioneren. Het kan als resultaat van ongevallen, slag, hersenentumors, besmetting, vergiftiging, gebrek aan zuurstof, degeneratieve neurologische ziekte enz.“ zijn
De Nationale Communautaire de DienstenData dictionary (Australisch Instituut van Gezondheid en Welzijn, Canberra, 2012)

 

Gemeenschappelijke Oorzaken van Brain Injury

 

Ongevallen/Trauma
Traumatisch Brain Injury komt voor als resultaat van één of andere externe kracht die op de hersenen worden toegepast.


Slag
De slag komt gewoonlijk voor als resultaat van een bloeding of een stagnatie aan het bloedvat dat bloed aan de diverse gebieden van de hersenen levert.


Tumor
De tumors veroorzaken schade aan het omringende hersenenweefsel en de structuren aangezien zij binnen de hersenen groeien.


Besmetting
De bacteriële of virale besmettingen kunnen tot een ontsteking van de hersenen het behandelen (meningitis) of het hersenenweefsel zelf (hersenontsteking) leiden.


Het vergiftigen/Toxine
De alcohol doet dienst als toxine en het misbruik op lange termijn van alcohol kan schade aan hersenenweefsel veroorzaken.


Hypoxia/Zuurstofgebrek
De hypoxia/het zuurstofgebrek verwijzen naar verminderd of, volledig, het tegenhouden van de stroom van zuurstof aan de hersenen die tot verwonding aan hersenenweefsel leiden. Kan door overdosissen, het ontbroken hangen worden veroorzaakt, of verdrinking naderen.

 

Degeneratieve Neurologische Ziekten
De voorwaarden met inbegrip van de Ziekte van Huntington, Ziekte van Parkinson, en de Ziekte van Alzheimer worden veroorzaakt door abnormale veranderingen in de gebieden van hersenencellen in het bijzonder van de hersenen.

 

Ongeveer Brain Injury

De onbekwaamheid genoemd hersenenverwonding – soms genoemd verworven hersenenverwonding, of „ABI“ – verwijst naar om het even welke schade aan de hersenen die na geboorte voorkomen. Die schade kan door een ongeval of een trauma, door een slag, door een hersenenbesmetting, door alcohol of ander druggebruik of door ziekten van de hersenen zoals Ziekte van Parkinson worden veroorzaakt.

 

De hersenenverwonding is gemeenschappelijk. Volgens de Australische Dienst van Statistieken, hebben meer dan 700.000 Australiërs dagelijks een hersenenverwonding, met „activiteitenbeperkingen“ en „participatiebeperkingen“. Drie in elke vier van deze mensen zijn op de leeftijd van 65 of jonger. Wel twee uit elke drie hun hersenenverwonding vóór de leeftijd van 25 verwierven. Drie kwart mensen met een hersenenverwonding is mensen.

 

HOOP VOOR ZWAKZINNIGHEID SUFFERERSio

 

wegens het globale verouderen, zou het aantal mensen met zwakzinnigheid moeten om de 20 jaar verdubbelen. De mensen met zwakzinnigheid vereisen over het algemeen hoge niveaus van zorg, de meesten waarvan door informele verzorgers wordt verstrekt (d.w.z. familie en vrienden). De Centra voor Ziektecontrole rapporteert dat meer dan 16 miljoen Amerikanen onbetaalde zorg voor mensen met Alzheimer of andere zwakzinnigheid verstrekken. Deze informele verzorgers, en gehouden van die zij helpen, zijn op een verhoogd risico van depressie en een verscheidenheid van andere complicaties van de comorbidgezondheid.

 

„Zelfs daarna vele jaren van onderzoek, heeft een drug nog om aan voordeel… neurodegenerative wanorde (zoals zwakzinnigheid, Alzheimer, en Parkinson) worden ontwikkeld.“ De weinig drugs die om met het zwakzinnigheids (cholinesterase inhibitors en memantine) werk worden voorgeschreven te helpen tijdelijk en significante bijwerkingen kunnen hebben. Nochtans, is er groeiend bewijsmateriaal dat het gebruik van photobiomodulation als behandeling voor zwakzinnigheid steunt.

 

BEWIJSMATERIAAL VAN PHOTOBIOMODULATION ALS BEHANDELING VOOR ZWAKZINNIGHEID

 

In 2017, publiceerde de Chirurgie van Photomedicine en van de Laser een klinische proef op de gevolgen van photobiomodulationtherapie (PBMT). Vijf proefdeelnemers ontvingen dagelijks PBMT 12 weken met een opvolgendeperiode van 4 weken. Elke deelnemer was eerder gediagnostiseerd met zwakzinnigheid of ADVERTENTIE. De studie gebruikte het Medische Geestelijke Examen van de Staat (MMSE) en de Schaal van de de Ziektebeoordeling van Alzheimer (ADAS-Radertje) om de strengheid van de zwakzinnigheid van elke deelnemer bij basislijn en na 12 weken van dagelijkse PBMT te meten.

De studie vond dat 12 weken van dagelijkse PBMT kennis, beduidend slaap en bezorgdheid verbeterden, en verminderde de frequentie van wandelende evenals boze uitbarstingen. In feite, werd één deelnemer geëxcuseerd van de periode van 4 weken, geen-behandelings omdat hij een significante erosie van de positieve gevolgen van zijn 12 week PBMT ervoer. Zijn regressie werd beschouwd als een onbehoorlijke ontbering voor hem en zijn familie, zodat werd de deelnemer toegelaten om dagelijkse PMBT voort te zetten. Er waren geen gemelde bijwerkingen.

 

MEER INFORMATIE

 

WAT IS ZWAKZINNIGHEID?
De zwakzinnigheid is een beschrijvende termijn voor cognitief stoornis verbonden aan een verlies van capaciteit om dagelijkse functies uit te voeren, zoals het betalen van rekeningen, het drijven, en het worden gekleed. De gemeenschappelijke oorzaken van zwakzinnigheid omvatten de ziekte van Alzheimer (ADVERTENTIE), Ziekte van Parkinson, en de ziekte van Huntington. De zwakzinnigheid kan ook door andere voorwaarden zoals bovenmatig alcoholgebruik en hersenslagen worden veroorzaakt.

 

WAT IS PHOTOBIOMODULATION?
De Photobiomodulationtherapie (PBMT) is een veilige, niet-invasieve behandeling die in onderzoek sinds de jaren '60 is gekenmerkt. PBMT gebruikt zichtbaar, of near-infrared licht (NIR) om beschadigde of stervende cellen te bevorderen te helen en te herstellen.

 

Hoewel vele PBMT-studies bij de kennis klein zijn geweest, zijn hun resultaten aanmoedigend geweest en het toekomstige ontwerp van placebo-gecontroleerde proeven gerechtvaardigd. Aangezien het bewijsmateriaal ondersteunend PBMT als behandelingsoptie voor zwakzinnigheid blijft groeien, is het mogelijk dat PBMT voor zwakzinnigheid „één van de belangrijkste medische toepassingen van lichte therapie in de komende jaren en de decennia.“ zal worden

 

HOE WERKT DE LICHTE THERAPIE?
PBMT-het gebruikslicht aan de cellen van hulphersenen produceert meer celenergie, genoemd ATP. PBMT verhoogt de absorptie van de cel van fotonen, die ontsteking vermindert en hersenbloedstroom verhoogt. Dientengevolge, verhoogt PBMT de capaciteits zelf-reparatie van hersenencellen en communiceert. De negatieve bijwerkingen zijn niet gemeld van het gebruik van PBMT.

 

Het is goed - geweten dat het licht de opbrengsvitamine D. van huidcellen helpt. Dit is mogelijk omdat het zichtbare licht biologische weefsels doordringt meer dan één zouden kunnen denken. Interessant, doordringt het rode en dichtbijgelegen infrarode licht (van NIR) dieper dan groen, blauw, of violet licht. U kunt dit fenomeen door een glanzend wit flitslicht door uw hand visualiseren, aan de andere kant waarnemend een rode gloed (de blauwe en groene golflengten ‚verdwenen‘ omdat zij absorbe waren

 

GEVALLENANALYSES
 

Één die gevallenanalyse, op de de Verenigings Internationale Conferentie van Alzheimer wordt voorgesteld in 2017, documenteerde één reactie van de ADVERTENTIEpatiënt op PBMT. De deelnemer werd gegeven een PBMT-hoofdtelefoon aan netto en gebruikt 6 keer per week 17 weken samen met zijn intranasal apparaat. De betere kennis en levenskwaliteit resultaten waren merkbaar in dagen, en bleven in de loop van de 17 weken van behandeling verbeteren. Door de tweede

 

dag van PBMT, kwam de patiënt naar verluidt „uit stilte te voorschijn en begon om zinvolle gesprekken“ te houden. Geen negatieve bijwerkingen werden waargenomen.

modulatie, therapiemachine, infrarode lichte therapie, hersenenphotobiomodulation 810nm, de therapie van de verwondingshelm,

lichte therapie/therapiemachine/

Wat is Photobiomodulation-Therapie (PBMT)?

De Photobiomodulationtherapie (PBMT) is de beste technische termijn voor Lage Lasertherapie (LLLT).

Het is een lichte therapie die lasers of LEDs gebruiken om weefselreparatie te verbeteren, pijn en ontsteking verminderen waar de straal wordt toegepast. Gewoonlijk toegepast door een arts, een therapeut of een technicus, vergen de behandelingen ongeveer 10 minuten en zouden twee of meer keer per week moeten worden toegepast.

 

Photobiomodulation is gebruikt vele jaren op sportblessures, jichtige verbindingen, neuropathische pijnsyndromen, rug en halspijn. Meer dan 700 willekeurig verdeelde klinische proeven zijn gepubliceerd op Photobiomodulation, waarvan de helft op pijn zijn.

 

Brain Photobiomodulation Machine

 

Brain Photobiomodulation Machine is een therapeutisch die instrument op het principe van photobiomodulation wordt gebaseerd. Het heeft een goed therapeutisch effect op traumatische gebeurtenissen (slag, traumatische hersenenverwonding, en globale ischemie), degeneratieve ziekten (zwakzinnigheid, Alzheimer en Parkinson), en psychiatrische wanorde (de depressie, bezorgdheid, post traumatische spanningswanorde)

 

Wat is Photobiomodulation?

 

Photobiomodulation (PBM) beschrijft het gebruik van rood of near-infrared licht, weefsel te bevorderen, te helen te regenereren en te beschermen dat of is verwond, gedegenereerd, of anders om te sterven in gevaar is. Één van de orgaansystemen van het menselijke lichaam dat voor het leven noodzakelijkst is, en waarvan het optimale functioneren over door mensdom in het algemeen het meest ongerust gemaakt is, de hersenen is. De hersenen lijden aan vele verschillende wanorde die kan zijn

 

geclassificeerd in drie brede groeperingen: traumatische gebeurtenissen (slag, traumatische hersenenverwonding, en globale ischemie), degeneratieve ziekten (zwakzinnigheid, Alzheimer en Parkinson), en psychiatrische wanorde (de depressie, bezorgdheid, post traumatische spanningswanorde). Er is wat bewijsmateriaal dat al deze schijnbaar diverse voorwaarden voordelig kunnen worden beïnvloed door licht op het hoofd toe te passen. Er is zelfs de mogelijkheid dat PBM zou kunnen worden gebruikt

 

voor cognitieve verhoging in normale gezonde mensen. In deze transcranial toepassing van PBM (tPBM), wordt near-infrared licht (van NIR) vaak toegepast op het voorhoofd wegens de betere penetratie (geen haar, langere golflengte).

 

Hoofdfunctie

  • NIR-het licht kan het hoofd doordringen en de hersenen bereiken.
  • NIR wordt geabsorbeerd door cytochrome c oxydase in mitochondria.
  • De ionenkanalen hitte-met poorten spelen ook een rol.
  • Verhoogde bloedstroom, energie, neuroprotection, minder ontsteking, hersenenreparatie.
  • Kan traumatische (slag, TBI), neurodegenerative en psychiatrische ziekten behandelen.

Specificaties

 

Naam Brain Photobiomodulation Machine
Model GY-PDT1
LEIDENE Golflengte 810 NM
Geleide Hoeveelheid 256
Macht (totale helm) 15 W
Macht (leiden één) 60 mw
Macht 24 mW/cm2
Certificaat Ce
OEM Steun
Kleur Wit/Zwarte
MOQ 1 PC

 

Aanwijzingen

1. Traumatische gebeurtenissen (slag, traumatische hersenenverwonding, en globale ischemie).

2. Degeneratieve ziekten (zwakzinnigheid, Alzheimer en Parkinson).

3. Psychiatrische wanorde (de depressie, bezorgdheid, post traumatische spanningswanorde).

 

Contra-indicatie

1. Vermijd directe blootstelling aan de ogen, de buik van zwangere vrouwen, melanoma, bruine vlekken.

2. Taboe patiënten met vroege en middenstadium kwaadaardige tumors.

3. Contra-indicaties aan patiënten met scherpe het aftappen wanorde.

 

256pcs Zwakzinnigheidsnm Therapie van de de HOOFD 810 van Brain Photobiomodulation Machine For Cerebral 2

 

Contactgegevens
Michael